Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 650 kJ / 2 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 254,31 g |
| Tuky | 89,90 g |
| Vláknina | 62,70 g |
| Cholesterol | 595 mg |
| Sodík | 3,09 g |
| Sůl | 7,22 g |
| Sacharidy | 105,69 g |
Postup přípravy
Nevaříme v papiňáku!! Hezky pozvolna dusíme v kastrólu se silnějším dnem.
Zveřejněno 12. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6y39
Moje poznámka
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6y39
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 7 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 15 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 16 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 1 hodinou
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 2 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 2 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 3 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 3 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 4 hodinami
Uherská pěna
Daami před 5 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 7 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 7 hodinami
Tématické fráze:
guláš podle václava havla,
guláš vaclava havla,
guláš podle havla,
burgunský guláš,
burgunský guláš recept,
guláš dle václava havla,
havluv gulas,
burgunsky gulas podle vaclava havla,
burgundský guláš podle havla,
hovězí guláš podle havla,
guláš havla,
havel guláš,
guláš havel,
guláš prezidenta havla,
burgunsky gulas vaclava havla,
tncz nova levné recepty ládi hrušky vepřový guláš,
gulaz václava havla,
havlův guláš recept,
guláš dle havla,
burbunsky gulas
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček uzený,
klobása,
cibule,
víno červené,
šlehačka,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
mouka hladká,
kečup sladký,
džem rybízová,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř drcený,
jalovec,
majoránka,
kůra citronová,
sůl
Komentáře (14)
Rcp tady je slušně transformován
...a k té ušlehané (pro mě velmi překvapivé
OT
" až se chuti prolnou"
No, rozumím, není to součást rcp, ale V. Havel také nesnášel klišé a něco takového by z húst nevypustil, že
Nedělám bigos, ale segedín a zelňačku, a ty taky musí ležet.
Odležet to nechat musíš, vždyť to bude v lednici!
Prosím tě, kečup dáváš sladký nebo pálivý? Nebo prostě dle chuti?
Omlouvam se za absenci diakritiky, ale bohuzel aktualne nemam cz klavesnici.