Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 650 kJ / 2 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,31 g |
Tuky | 89,90 g |
Vláknina | 62,70 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 3,09 g |
Sůl | 7,22 g |
Sacharidy | 105,69 g |
Postup přípravy
Nevaříme v papiňáku!! Hezky pozvolna dusíme v kastrólu se silnějším dnem.
Zveřejněno 12. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6y39
Moje poznámka
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6y39
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 3 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 2 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 2 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 5 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 5 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 6 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Tématické fráze:
guláš podle václava havla,
guláš vaclava havla,
guláš podle havla,
burgunský guláš,
burgunský guláš recept,
guláš dle václava havla,
havluv gulas,
burgunsky gulas podle vaclava havla,
burgundský guláš podle havla,
hovězí guláš podle havla,
guláš havla,
havel guláš,
guláš havel,
guláš prezidenta havla,
burgunsky gulas vaclava havla,
tncz nova levné recepty ládi hrušky vepřový guláš,
gulaz václava havla,
havlův guláš recept,
guláš dle havla,
burbunsky gulas
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček uzený,
klobása,
cibule,
víno červené,
šlehačka,
brambory,
mrkev,
celer,
petržel,
mouka hladká,
kečup sladký,
džem rybízová,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
pepř drcený,
jalovec,
majoránka,
kůra citronová,
sůl
Komentáře (14)
Rcp tady je slušně transformován
...a k té ušlehané (pro mě velmi překvapivé
OT
" až se chuti prolnou"
No, rozumím, není to součást rcp, ale V. Havel také nesnášel klišé a něco takového by z húst nevypustil, že
Nedělám bigos, ale segedín a zelňačku, a ty taky musí ležet.
Odležet to nechat musíš, vždyť to bude v lednici!
Prosím tě, kečup dáváš sladký nebo pálivý? Nebo prostě dle chuti?
Omlouvam se za absenci diakritiky, ale bohuzel aktualne nemam cz klavesnici.