Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 481 kJ / 2 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,94 g |
Tuky | 107,76 g |
Vláknina | 46,51 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 90,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVgX
Moje poznámka
Hovězí kostky s vůní uzeného, připraveno v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVgX
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 2 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 3 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 3 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 4 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 4 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 4 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 4 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 5 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kostky v papiňáku,
hovězí kostky,
hovězí na žampionech v papiňáku,
hovězí nudličky na žampionech,
hovězí kostky recepty,
přírodní hovězí kostky,
hovezi nudlicky papinak,
hovězí uzeniny,
recept hovězí kostky,
uzený v papiňáku,
hovězí nudličky v papiňáku,
hovězí kostky papinaku,
hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho se dusi hovezi,
uzeny vpapenaku,
hovezi v papiňáku,
jak dlouho se dusí hovězí v papiňáku,
videorecepty na hovězí na houbách v papináku,
jak dlouho se dusi hovezi maso v papinaku,
přírodní hovězí v papináku
Suroviny:
hovězí zadní,
slanina gazdovská,
kýta vepřová,
žampióny,
vývar masový,
cibule,
olej,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
česnek,
petrželka zelená,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
voda
Komentáře (13)
Ale specialně pro Vás to uvedu ještě zvlášť v poznámce pod receptem
http://my.proit.cz/milada/recepty/polevkyz.html
magdalenka:Magduš,tak to dopadá,když někdo jen na půl oka prolítne recept.Ale zase,zlobit se nemůžu,od toho jsou komentáře
Dobrá volba pro pomalení