Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí se šípkovou omáčkou

Kančí se šípkovou, nebo se zelím? My máme jasno, a proto pro vás máme variantu se šípkovou. Podle našeho receptu se vám zaručeně povede. Budeme doufat, že se doma nezačnete dohadovat jako pánové ve filmu Slavnosti sněženek.

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 170 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 140 min

170 min (30 min příprava + 140 min tepelná úprava)

22. 3. 2009 16:59

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 162 kJ / 2 190 kcal
Bílkoviny127,00 g
Tuky157,78 g
Vláknina19,25 g
Cholesterol 336 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,52 g
Sacharidy25,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Většinou je třeba zvěřinu předem naložit. Já nejraději jen poliji rozpuštěným máslem, přidám koření a nechám v chladu přes noc odležet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

24. 3. 2009 20:38

Bibi, moc děkuju :-) natřásám se tady :-8:-8

Bibinka Bibinka

24. 3. 2009 20:11

Maris, to vypadá tak nádherně, že mám pocit, že se oknem dívám do pětihvězdičkového hotelu:-D;-):-))

Marta Marta

24. 3. 2009 17:58

parádní fotky, luxusní jídlo :yes:, dávám bod :yes:

maris maris

23. 3. 2009 16:35

Děkuju vám, jsem moc ráda, že se recept líbí. Nebojte se zvěřiny, není vůbec těžké ji připravit. My ji máme moc rádi a jediná chyba je, že nemám ani doma, ani ve svém okolí nějakého myslivečka, který by mě zásobil a v obchodech je strašně drahá. Jednou za čas si ji ale dopřejeme;-)

Paprika Paprika

23. 3. 2009 10:30

Zvěřinu miluju (jak je na jídelním lístku - jdu do ní), ale namám na ní zdroj a ani bych ji takhle neuměla udělat. Jen jednou jsem dělala kančí guláš, když manžel sejmul kance autem ;-(, ale o tom už jsem tu psala. Dávám bod, protože mi to neskutečně dráždí chuťové buňky :-p:yes:;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 3. 2009 18:56

Maris, co na tohle říct.. Ty jsi holt umělec, co se týká jídla. Já se přiznám, že krom zajíce a jeleního guláše, jsem si na divočinu netroufla. Vždycky se bojím, že cokdyž to nebude chutnat nikomu a já se s tím budu matlat. Ovšem, tak "umatlané":-D jak to máš nádherně ty, bych to taky chtěla!! Plus za umělecký dojem, holka;-):yes::yes:

spagetka spagetka

22. 3. 2009 17:25

Maris - ty první dva kousky, prosím. Děkuji :-p:-D:-D:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kanec na šípkové omáčce divočák na šípkové omáčce kanec se šípkovou kanec na šípkové recepty zvěřina kančí kančí maso na šípkové omáčce kanci kyta na sipkove omacce kanec recepty šípková omáčka na zvěřinu recepty z kance kančí hřbet se šípkovou kanci na šípkách kanec na šípkové omáčce-recept zvěřina na šípkové omáčce kančí recepty divočina na šípkove omačce kančí guláš recept kančí maso recepty na šípkové omáčce kanec recept recept na kance

Suroviny: plec kančí, slanina, mrkev, petržel, celer, cibule, víno červené suché, čaj šípkový, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, jalovec, tymián, džem šípkový, olej, máslo, vývar masový, sůl

TopRecepty.cz

Kančí se šípkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j2R4