Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 717 kJ / 649 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,69 g |
Tuky | 39,06 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 44 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Bramboru nakrájíme na menší kostičky a dáme vařit do vývaru z vepřového masa. Přidáme nadrobno nakrájené jarní cibulky (bílou část), nasekanou feferonku, nadrobno nakrájený stonek řapíkatého celeru a nasekaný česnek. Přilijeme zeleninový vývar. Přisolíme. Opepříme. Vmícháme oregano.
Krok 2: Brambory vaříme do měkka. Přidáme nadrobno nakrájené vepřové koleno a propláchnuté fazole. Povaříme. Přidáme něco zelené natě jarních cibulek, vmícháme mouku rozmíchanou v troše vody. Povaříme už jen krátce.
Krok 3: Podáváme posypané natí jarní cibulky a s dalamánkem.
Zveřejněno 8. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená fazolačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DKM6
Moje poznámka
Uzená fazolačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DKM6
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 1 hodinou
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 2 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 2 hodinami
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 4 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 4 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 5 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 5 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Tématické fráze:
fazolacka s uzenym masem,
fazolačka z konzervy,
fazolacka z uzeného masa,
fazolacka z uzeneho,
fazole z konzervy s uzeným masem,
fazolačka z uzeného vývaru,
fazolačka recepty,
fazolačka zkonzervy,
fazolacka,
uzená fazolačka,
fazolacka z uzeniny,
fazulacku uzenim brabory,
vařené fazole v uzenem vývaru,
vývar z uzeného masa v receptech,
fazolacka s konzervy,
recepty z uzeného kolena,
uzená fazolačka,
fazolačka s vývarem z uzeného masa,
fazolacka z uzenin,
recepty fazolacka
Suroviny:
maso uzené,
vývar zeleninový,
brambory,
celer řapíkatý,
feferonka,
cibulka jarní,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
česnek,
fazole červené sterilované,
koleno vepřové,
koření oregáno
Komentáře (1)