Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 762 kJ / 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,78 g |
| Tuky | 14,95 g |
| Vláknina | 8,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,58 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 30,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Připravíme marinádu. Maso z obou stran osolíme a naložíme do marinády. Necháme marinovat alespoň 2 hodiny.
Krok 2: Poté maso vložíme do pekáčku i s marinádou. Přidáme tak polovinu hrnku vody, přikryjeme alobalem a necháme péct asi 15 minut. Následovně podlijeme zbylým vínem a vodou a už bez alobalu pečeme dalších 30 minut.
Krok 3: Podávala jsem s rýží a přelila vínovou šťávou.
Zveřejněno 14. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výborné kuře na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qENr
Moje poznámka
Výborné kuře na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qENr
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 4 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 4 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 4 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 5 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 3 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 3 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 3 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 3 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 3 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 3 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 3 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 4 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 4 hodinami
Tématické fráze:
kuře na červeném víně,
výborné kuře,
marináda na kuře s bílým vínem,
vyborny recept na kuře,
kuře na víně,
recept na kuře,
kuře naložené v červeném víně,
výborné kuře recept,
kureci stehna na cervenem vine,
kuře na červeném víně s tymiánem,
kure vyborne,
kure na cervenem vi,
recept kuře na červeném červeném víně,
recepty kuře na červeném vine,
marináda s vínem na kuře,
kuřecí červené víno,
kuře naložené ve vine,
francouzské kuře na na víně,
kuře recept,
výborné marinády
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
víno červené,
voda,
omáčka sojová,
skořice mletá,
česnek práškový,
olej,
paprika sušená pálivá
Komentáře (2)