Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 691 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,90 g |
Tuky | 136,66 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,80 g |
Sacharidy | 50,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Moje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 20 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 7 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 8 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 9 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 10 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 11 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 11 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 11 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 12 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 13 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 13 hodinami
Tématické fráze:
valašský kontrabáš recept,
valšský guláš,
valašský hovězí guláš,
vepřové maso po valašsku,
kamut recepty,
valašskký guláš,
guláš s kolínky,
valasky gulas,
receptůra na guláš,
kiselice,
hovězí guláš valašský,
hovězí po valašsku,
hovězí guláš valašsko,
jehněčí nejlepší recept gulaš,
valašský vepřový guláš,
valašské kůsky,
valasky penicilin,
valašské kostky,
valassky vepr guláš recept,
pokrmi
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
pepř,
koření nové koření,
kmín celý,
bobkový list,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
vývar,
slanina,
zelí kysané,
žampióny
Komentáře (3)