Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 691 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,90 g |
Tuky | 136,66 g |
Vláknina | 23,08 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 3,20 g |
Sůl | 7,80 g |
Sacharidy | 50,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Moje poznámka
Valašský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMg
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 7 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 7 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 3 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 3 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 3 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 6 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 6 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 6 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 6 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 7 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 8 hodinami
Tématické fráze:
valašský kontrabáš recept,
valšský guláš,
valašský hovězí guláš,
vepřové maso po valašsku,
kamut recepty,
valašskký guláš,
guláš s kolínky,
valasky gulas,
receptůra na guláš,
kiselice,
hovězí guláš valašský,
hovězí po valašsku,
hovězí guláš valašsko,
jehněčí nejlepší recept gulaš,
valašský vepřový guláš,
valašské kůsky,
valasky penicilin,
valašské kostky,
valassky vepr guláš recept,
pokrmi
Suroviny:
maso hovězí,
sůl,
pepř mletý,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
pepř,
koření nové koření,
kmín celý,
bobkový list,
majoránka,
česnek,
mouka hladká,
vývar,
slanina,
zelí kysané,
žampióny
Komentáře (3)