Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 812 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
Tuky | 2,80 g |
Vláknina | 17,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hlívový bůček se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx1J
Moje poznámka
Hlívový bůček se zázvorem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lx1J
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 10 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 11 minutami
Královská cukeťačka
trdlo před 21 minutami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 22 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 23 minutami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 29 minutami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 43 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 57 minutami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 1 hodinou
Tématické fráze:
obalovany bucek,
hlívový guláš,
veprovy buček na zázvoru,
krkovička hlíva,
jak pěstovat zázvor,
hlívový,
recepty se zazvorem,
bůček recepty,
uzený bůček a hlíva,
obalované maso se zázvorem,
hliva ve sklepě,
teplý hlívový salát,
zazvor pestovat diskuze,
vepřový bůček se zázvorem,
buchta se zázvorem,
jídla se zázvorem,
vepřové na zázvoru,
roláda s hlívovou náplní,
bucek obaleny v koreni,
vepřoví bůček na zázvoru
Suroviny:
bůček vepřový,
cibule,
hlíva ústřičná,
zázvor,
koření vepřová pečeně,
mouka hladká,
olej,
solamyl,
pepř,
sůl
Komentáře (13)