Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,53 g |
Tuky | 24,08 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 932 mg |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 16,32 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 12. 2019 21:02
Dobrý den, dovolila jsem si přidat fotečku:) Petra
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Peťulka.25 uvařila před 15 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 25 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 29 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Další recepty
Tématické fráze: jelení maso recepty jelení maso recepty z jeleního masa srnčí maso recepty recepty jelení maso jelení krkovice jelení krkovice recept recept na jelení maso jelení maso recept jelení krkovice recepty jelení maso na zelenině srnčí panenka vařené srnčí maso maso z jelena recepty na jelení maso sika na zelenině recepty-jelení maso recepty na jelení maso varene vino sika recept na zelenina
Suroviny: hruď jelení, voda, cibule, mrkev, petržel, celer, pepř, koření nové koření, bobkový list, sůl
Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og3
1 názor