Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 715 kJ / 1 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 203,53 g |
| Tuky | 24,08 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 932 mg |
| Sůl | 2,24 g |
| Sacharidy | 16,32 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem.
Krok 2: Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podáváme s bramborami a obložené naloženou zeleninou.
Krok 3: Tu si můžeme opéct na másle nebo si z ní udělat salát.
Krok 4: Polévku (vývar) upravíme stejně jako hovězí polévku.
Zveřejněno 5. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og3
Moje poznámka
Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/og3
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 3 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 5 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červené zelí s jablky
magdalenka před 3 minutami
Fazolky na slanině
magdalenka před 10 minutami
Hrnková buchta z cukety
magdalenka před 17 minutami
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 31 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 34 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 38 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 42 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 46 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 53 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 56 minutami
Tématické fráze:
jelení maso recepty,
jelení maso,
recepty z jeleního masa,
srnčí maso recepty,
recepty jelení maso,
jelení krkovice,
jelení krkovice recept,
recept na jelení maso,
jelení maso recept,
jelení krkovice recepty,
jelení maso na zelenině,
srnčí panenka,
vařené srnčí maso,
maso z jelena,
recepty na jelení maso,
sika na zelenině,
recepty-jelení maso,
recepty na jelení maso,
varene vino,
sika recept na zelenina
Suroviny:
hruď jelení,
voda,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl
Komentáře (2)