Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 461 kJ / 1 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 263,98 g |
| Tuky | 12,17 g |
| Vláknina | 39,20 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 586 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 76,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kostky pikant s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQwv
Moje poznámka
Krůtí kostky pikant s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WQwv
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 12 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 12 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 13 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 6 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 9 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 9 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 11 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 11 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 14 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 14 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 14 hodinami
Tématické fráze:
krůtí kostky pikantní recept,
krůtí maso s hráškem,
krůtí na hrášku,
krutí j,
krůtí maso na hrasku,
recept na krůtí maso,
pikantní krůtí kostky,
kruti kosky,
krůtí s hráškem,
krůtí na paprice s hraskem,
kruti prsa s hraskem,
kostky z krůtího masa,
krůtí maso s hrkáškem,
cena kosky masla,
krůtí kostky s hráškem a mrkví,
tandoori masala krůtí maso recepty,
krutí kostky s mrkví a hráškem,
pikantní krutí maso,
krutí maso podle olivera,
krutí kousky podle oliver
Suroviny:
maso krůtí,
hrášek mražený,
cibule,
koření tandoori masalo,
koření smoked chilli,
rama cremefine,
jíška světlá instantní,
olej,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (10)
To druhé koření - je něco na způsob upravených sušených chilli paprik za horka jakoby uzením - Olivier je používá dost často. Jestli je u nás kk dostání nevím, ale našla jsem na netu velmi dobrou variantu - rozpustit uzenou papriku v trošce velmi horké vody a přidat co nejostřejší chilli - prý se to dost podobá originálu, já s tím ale zkušenost nemám.
Možná že Otto poradí líp