Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 377 kJ / 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 23,60 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 15,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená řepa s nivovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0yW
Moje poznámka
Červená řepa s nivovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j0yW
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 17 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
vaříme z červené řepy,
vaříme z řepy,
přeliv znivy,
preliv z nivy,
vaříme řepu,
kaše z červené řepy,
paprika samara,
pečené brambory s nivovým přelivem,
kaše z řepy,
vaříme zčervené řepy,
vaříme řepu recepty,
salat s nivovym prelivem,
vaříme z řervené řepy,
saláít z červené řepy,
s přelivem z nivy,
polévka z červené řepy niva,
červená řepa,niva,
červená řepa s bešamelem,
vepřové maso s nivovým přelivem,
červená řepa recepty
Suroviny:
řepa červená,
ocet,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
sýr niva
Komentáře (5)