Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablečný sirup

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 7. 2008 22:04

Suroviny

Porce: individuální množství

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marcela79

21. 11. 2021 21:49

Udělala jsem ho letos už potřetí. Dneska s citonovym aroma. Za mně super. Děkuji za recept. :-K

LiborF2

9. 9. 2017 14:11

jureckova.lenka: Dobrý den,příště vyzkoušejte, po vylisování si dát přes cedník silonovou punčochu a uvidíte kolik zachytíte kalu.Po zahřátí sbírám znovu s punčochou,je to sice zdlouhavější ale sirup je krásně čistý.Ty silonky používám již 5let.Jinak tento sirup je bezvadný:velice si ho pochvalujeme

Merylas Merylas

22. 11. 2015 20:02

jarka p.: Jsem ráda, že recept nezklamal a já děkuji za vyzkoušení.:-K

jarka p.

21. 11. 2015 18:43

právě jsem dovařila :yes:,skvělá chut.dělala jsem z 5 litrů moštu.děkuji:-K:-p

Merylas Merylas

11. 11. 2015 08:35

Iveta: I pár let:-) Tím nechci říct, že dělám sirup jednou za pět let:-))Sirup skladuji v chladném sklepě a pokud je dodržena čistota láhví a teplota, tak opravdu vydrží dlouho.

Iveta

10. 11. 2015 13:14

Prosím prosím jak dlouho přibližně vydrží sirup? Děkuji

hancak

26. 10. 2015 21:08

Dneska jsem dělala a nemůžeme si ho vynachválit. Opravdu moc dobré. Vřele doporučuji:-) Všem moc chutná:-K

Magdaléna Jírová

13. 10. 2015 22:56

Moc děkuji za vynikající recept (ale cukru jsem dala méně). Je to sirup, který po zředění vodou chutná jako čerstvý mošt!

spagetka spagetka

7. 10. 2013 16:15

Jen 2 hodnocení? Dyk dělám stejně :-O:-O, napravuju, Merylásku, je to hodně pitné, co?:-p:-p ;-):-p:yes::yes:
Jen kvůli diabetu nedávám normál cukr, ale dia, ovšem i tak si pochutnám i já ač ne diabetik ;-);-);-)

spagetka spagetka

7. 10. 2013 16:14

jureckova.lenka: nemělo by to vadit, také mám vždy zbytky pěny, prostě se to nesebere 100% a nekazí se to.

jureckova.lenka jureckova.lenka

7. 10. 2013 16:07

Zdravim, pouzila jsem odstavnovac, ktery vyprodukuje hodne peny a ac jsem pri ohrevu sbirala, tak mi tam trochu zustalo. Jde videt i v lahvich :-( Myslite, ze je to na zavadu, ze se bude sirup kazit?

pok123

30. 9. 2013 17:23

dobrý:yes:;-)

keton

5. 8. 2012 21:37

Vyzkoušeno, výborný, tentýž recept používám na višňový sirup:yes:

Merylas Merylas

15. 1. 2012 22:45

nachos: Děkuji za pochvalu:-K Tento sirup opravdu vydrží dlouho a nekazí se. Je v něm dost cukru, ale musí se dodržet i postup a čistota.:-K

nachos

15. 1. 2012 11:56

Sirup jsem dělala a nemá chybu. Jablka jsem projela na odšťavovači a ještě jsem přecedila přes plátno, aby byl sirup čirý a je výborný a docela dlouho vydrží.:-p :yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jablečná šťáva recept domácí jablečný mošt jablečný mošt recept sirup z jablečného moštu jablečný mošt domácí domácí jablečná šťáva domácí výroba jablečného moštu domácí jablečný mošt recept sirup z moštu domácí sirup domácí jablečná štáva recept domácí štáva z jablek výroba jablečného sirupu výroba jablečného moštu šťáva z jablečného moštu jablečná šťáva domácí výroba domácího jablečného moštu domácí mošt jablečný mošt výroba jak vyrobit jablečný mošt

Suroviny: šťáva jablečná, cukr, kyselina citronová, aroma

TopRecepty.cz

Jablečný sirup

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M0m