Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 483 kJ / 2 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,62 g |
| Tuky | 128,22 g |
| Vláknina | 29,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 180,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Moje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 8 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 8 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 2 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 5 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 5 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 6 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 6 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 10 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 10 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 10 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory s dyni,
brambory s dýní,
pečená zelenina s dýní,
pecena dyne s brambory,
zapečená dýně hokaido s mletým masem,
dýně recepty,
dýně hokaido s mletým masem,
brambory pečené s dýní,
pecene brambory s dyni hokaido,
recepty dýně,
pečená dýně,
pečené brambory s bylinkami,
pečená dýně s bramborem,
dýně recept,
pečená dýně hokaido s masem,
pečená dýně s bramborama,
pečená dýně s mletým masem,
plněná dýně mletým masem,
recept na brambory s dýní,
pečené brambory a dýně
Suroviny:
brambory,
majoránka,
koření oregáno,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
sůl,
kmín celý,
olej
Komentáře (7)