Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 483 kJ / 2 027 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,62 g |
| Tuky | 128,22 g |
| Vláknina | 29,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 180,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Moje poznámka
Pečené brambory s oranžovou dýní a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K588
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 3 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 7 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 9 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 1 hodinou
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 2 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 2 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Sahula před 3 hodinami
Krémová česnečka
magdalenka před 3 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Sahula před 3 hodinami
Sekaná z pekárny
magdalenka před 3 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
pecene brambory s dyni,
brambory s dýní,
pečená zelenina s dýní,
pecena dyne s brambory,
zapečená dýně hokaido s mletým masem,
dýně recepty,
dýně hokaido s mletým masem,
brambory pečené s dýní,
pecene brambory s dyni hokaido,
recepty dýně,
pečená dýně,
pečené brambory s bylinkami,
pečená dýně s bramborem,
dýně recept,
pečená dýně hokaido s masem,
pečená dýně s bramborama,
pečená dýně s mletým masem,
plněná dýně mletým masem,
recept na brambory s dýní,
pečené brambory a dýně
Suroviny:
brambory,
majoránka,
koření oregáno,
koření provensálské,
bazalka čerstvá,
sůl,
kmín celý,
olej
Komentáře (7)