Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 169 kJ / 1 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,17 g |
Tuky | 54,79 g |
Vláknina | 25,38 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 71,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: František Moravčinský, Ona Dnes- čtenářské recepty.. upraveno.
Tímto zdravím do Plzně a děkuji za vynikající oběd. byla to má "zvěřinová" premiéra a kupodivu zdařilá :-)
P.S. připravovala jsem v pomalém hrnci.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 4. 2012 17:07
díky všem
21. 4. 2012 17:04
21. 4. 2012 16:20
21. 4. 2012 16:03
Blahopřeji k premiéře a jen tak dál
21. 4. 2012 15:38
časopis asi žádný, resp. špatný.. je to přece jen bez fotopostupu a stále stejný talíř se čtyř světových stran
děkuju moc
21. 4. 2012 15:30
21. 4. 2012 15:13
21. 4. 2012 14:22
21. 4. 2012 14:22
21. 4. 2012 14:11
21. 4. 2012 12:52
spagetka: klidně i hříbky
21. 4. 2012 12:30
21. 4. 2012 12:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 22 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 19 minutami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 43 minutami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 2 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 5 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: divocak na cervenem vine kanci medailonky na vine kanci kyta na vine kančí kotleta na víně kanec na víně recept kančí kýta na víně kančí plec na víně kanci guláš na červeném vine recepty kančí kýta na víně kanec na cervenem vine kančí guláš na víně kanec na jablkách divočák na brusinkách divočák na jablkách kančí kýta s jablky kančí s rýží guláš z divočáka na červeném víně jablka na víně maso na jablkách kanči kančí recepty
Suroviny: kýta kančí, olej, cibule, jablko, žampióny, tymián, koření hřebíček, mouka hladká, brusinky, citron, pepř mletý, bobkový list, jalovec, koření divočina, víno červené suché, sůl
Kančí na jablkách a červeném víně pro Andrejku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/532X
28 názorů