Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 608 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,47 g |
Tuky | 84,42 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 17,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Métské krkovičkové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y042
Moje poznámka
Métské krkovičkové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y042
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 37 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 45 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
métský tatarácek,
složení čajovky,
masna studená vyrobek tataráček,
métské maso,
žampionova napln pro vyrobu pekarskych produktu,
metske nudličky,
krkovičkové vepřové závitky,
métský tataráček recept,
čajovka,
jak připravit métský tataráček,
métské tataráčky,
čajovka z masa recept,
kupovaný tataráček,
čajovky procento masa,
čajovky procento masa,
složení métské salámu,
cajovka nezdrava,
tataracek metsky,
métský tataráček recepty,
metsky slozeni
Suroviny:
krkovice vepřová,
salám métský,
česnek,
libeček čerstvý,
žampióny,
sýr uzený,
pepř,
paprika sušená sladká,
sůl,
cibule,
slanina,
koření nové koření,
pepř,
vývar,
mouka hladká,
olej,
sůl
Komentáře (53)
AniCiz: Jsem z vesnice tak složení moc neřeším
Jenom tak pro zajímavost, kde se pase bio kráva? Vedle pole které se normálně hnojí a ne bio hnojem
Je to můj názor.
Recept je pěkný
Že by bylo třeba zelí z kůží