Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 608 kJ / 862 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,47 g |
| Tuky | 84,42 g |
| Vláknina | 6,46 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 17,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krkovičku si naklepeme, osolíme a opepříme.
Krok 2: Métský tataráček smícháme s utřeným česnekem a posekaným libečkem.
Krok 3: Žampiony oloupeme.
Krok 4: Na každý plátek masa naneseme vrstvu métské směsi, poklademe plátkem sýra a nakrájenými žampiony, stočíme do závitku a zpevníme provázkem.
Krok 5: V pekáčku si na oleji opečeme ze všech stran závitky do hněda a vyjmeme. Na výpeku si zpěníme cibuli se slaninou, přidáme nové koření a pepř a vrátíme závitky, které podlijeme vývarem nebo vodou. Pokud nám zbydou žampiony, přidáme k závitkům.
Krok 6: Vložíme do vyhřáté trouby na 220°C a přikryté pečeme cca 20 minut, pak je na 10 minut necháme dopéci odkryté.
Krok 7: Maso vyjmeme a uchováváme v teple, výpek zaprášíme trochou mouky, promícháme a provaříme.
Zveřejněno 4. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Métské krkovičkové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y042
Moje poznámka
Métské krkovičkové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y042
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 18 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 19 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Paprikový perkelt s vařenými vejci
MilosCz před 1 minutou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 1 hodinou
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 2 hodinami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 4 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 5 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 6 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 12 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 15 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 16 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 16 hodinami
Tématické fráze:
métský tatarácek,
složení čajovky,
masna studená vyrobek tataráček,
métské maso,
žampionova napln pro vyrobu pekarskych produktu,
metske nudličky,
krkovičkové vepřové závitky,
métský tataráček recept,
čajovka,
jak připravit métský tataráček,
métské tataráčky,
čajovka z masa recept,
kupovaný tataráček,
čajovky procento masa,
čajovky procento masa,
složení métské salámu,
cajovka nezdrava,
tataracek metsky,
métský tataráček recepty,
metsky slozeni
Suroviny:
krkovice vepřová,
salám métský,
česnek,
libeček čerstvý,
žampióny,
sýr uzený,
pepř,
paprika sušená sladká,
sůl,
cibule,
slanina,
koření nové koření,
pepř,
vývar,
mouka hladká,
olej,
sůl
Komentáře (53)
AniCiz: Jsem z vesnice tak složení moc neřeším
Jenom tak pro zajímavost, kde se pase bio kráva? Vedle pole které se normálně hnojí a ne bio hnojem
Je to můj názor.
Recept je pěkný
Že by bylo třeba zelí z kůží