Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou
Kombinace lehce nakyslé rebarbory a slaďoučkých jahod, jde prostě k sobě. Moučník zajímavé chuti, se žmolenkou a dvěma druhy želatiny na povrchu, zpříjemní posezení u hrnku dobré kávy.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 15 411 kJ / 3 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,90 g |
Tuky | 143,08 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 590 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 494,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme připravit i klasickou želatinu na koláč a bez žmolenky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2013 23:57
14. 4. 2013 19:03
14. 4. 2013 17:22
14. 4. 2013 17:19
14. 4. 2013 14:58
14. 4. 2013 14:23
14. 4. 2013 13:23
14. 4. 2013 11:34
14. 4. 2013 10:51
14. 4. 2013 09:04
14. 4. 2013 08:49
14. 4. 2013 07:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 48 minutami
Křupavé brambory
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 4 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 21 sekundami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 6 minutami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 31 minutami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 40 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 57 minutami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 1 hodinou
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 4 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Desatero rad na téma rebarbora: Řapíky oblíbené rostliny zužitkujeme do výtečných moučníků
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Další recepty
Tématické fráze: koláč s rebarborou a jahodami rebarborový koláč s jahodami buchta s rebarborou a jahodami jahodový moučník se zelatinou buchta s jahodami a rebarborou jahodový koláč s rebarborou jahodový moučník s želatinou kolac s jahodami a rebarborou jahodové moučníky s želatinou jahodové moučníky řezy s rebarborou a jahodami jahodový moučník moučnik s rebarborou rebarborový kolac se želatinou rebarborový koláč s želatinou jahodovo rebarborová buchta drobenkový koláč s rebarborou a jahodami moučniky s rebarborou jahody s rebarborou jahodové buchty s rebarborou
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, olej, mléko, cukr vanilkový, cukr krupice, prášek do pečiva, rum, rebarbora, jahody, cukr, mouka polohrubá, máslo, želé jahodové, kiwi, želatina
Jarní moučník s rebarborou, jahodami a barevnou želatinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0o93
12 názorů