Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 767 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,09 g |
Tuky | 20,37 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 435 mg |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 55,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lužický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NGQ2
Moje poznámka
Lužický guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NGQ2
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 9 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 28 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 28 minutami
Surimi salát
Sahula před 37 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 47 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 1 hodinou
Tématické fráze:
lužické maso,
lužické zelí,
luzicka veprova pecene,
lužický salát,
uherský guláš,
lužická vepřová,
lužická hovězí pečeně,
hovezu gulas s kapustou,
vepřový guláš s s kapustou,
guláš z vepřového masa a kapusty,
lužické vepřové,
netradicni gulas,
lužický koláč,
recepty lužické kuchyně,
lužický vepřový guláš,
lužické koláče,
lužická vepřová vepřová pečeně,
lužický salát recept,
lužické vepřové maso,
recepty kombinace vepřové a hovězí
Suroviny:
kližka hovězí,
maso uzené,
kapusta,
cibule,
houby sušené,
vývar hovězí,
paprika sušená sladká,
pepř,
sůl
Komentáře (35)
Maso(hovězí,nebo vepřové)také dělávám s kapustou,ale to je úplně něco jiného,než tady ta Tvá dobrota s přidáním hub a uzeného
Hezký receptík