Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 11. 2013 16:35

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 524 kJ / 1 798 kcal
Bílkoviny134,20 g
Tuky121,36 g
Vláknina14,85 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 424 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy38,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vařila jsem tuto lahůdku v PH, jsme hodně omáčkoví.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majka8

28. 11. 2013 01:50

Anna Kocikova:chi chi chi...i já bych mlčela:-D

1974andrea 1974andrea

27. 11. 2013 22:00

Jani, tohle bude moc dobré:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 11. 2013 20:37

Janinko, parádní, miluji tyto omajdy;-):-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 11. 2013 20:36

Anna Kocikova::-)):-D tak teď jsi mne s tím "čajíkem"rozesmála;-):-))

Tom Beyk Tom Beyk

27. 11. 2013 20:16

Bibi ty s těmi tvými recepty pořád atakuješ moje chuťové buňky:-p:-p:-p
- bernardýn hadr:-//:-))

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2013 20:13

Bibinko i u nás by jsme si pošmákli:-p:-K:yes:
Janinko-mimo rcp k tomu vajíčku na luhování čaje:-)Také ho s oblibou už velkou řadu let používám.Ale docela nedávno jsem si připravovala kořeněný"vývar"na podlévání masa.Do vajíčka jsem dala kuličky různého koření a lístky rozmarýnu a po vyvaření jsem to zapomněla vysypat.Zlatoušek v domnění,že je tam nějaký čajík,odložený na talířku,to použil ještě jednou:-D:-DPosléze při jeho slovech,že se mi diví,jak takové utrejchy můžu pít jsem byla potichu,jako pěna:-D:-D

Frantiska Frantiska

27. 11. 2013 20:07

diky za info :)

Bibinka Bibinka

27. 11. 2013 19:16

Frantiska: Františko ořez je maso, které při bourání prasete zbyde okolo všech kostí, tak se ořeže a je to tím pádem z různých částí vepřového;-)a jak je známo, maso od kostí je nejlepší. U nás ho mívají v Kauflandu a vždy ho koupím, je levnější, než masa vcelku;-)

ivulinka ivulinka

27. 11. 2013 18:28

Bibi, to by nám moc chutnalo:yes:

Frantiska Frantiska

27. 11. 2013 18:26

Muze mi prosim někdo poradit, netusim, co je to orez (u reznika to nevedou). Jake maso je mysleno?

JanaB1

27. 11. 2013 18:22

Také dělám, ale bez jalovce. Chutná mi to.:-p:yes::yes:

jarka skrobakova

27. 11. 2013 18:15

Jani, tak tohle by mi moc chutnalo, my jsme také omáčkoví. :yes::yes::-K:-p

Bibinka Bibinka

27. 11. 2013 17:23

Jikotka:Jiřinko, asi to máš vyzkoušené, tak příště ho tam také vrazím;-)

Jikotka Jikotka

27. 11. 2013 17:18

spagetka:Taky dávám koření do vajíčka na čaj...a Bibi i do PH :yes::-D:-D Bibince přidávám bodík

Bibinka Bibinka

27. 11. 2013 17:12

spagetka:Ladi, taky to tak dělám s tou vychytávkou a mám na to speciální držáček, ale do PH jsem ho nechtěla dávat víš;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprovy orez vepřové plátky na zelenině se smetanou vepřové ořezy recepty vepřový plátek se žampiony a smetanou vepřové plátky na zelenině vepřové ořezy žampionová omáčka se zakysanou smetanou vepřové maso na zelenině se smetanou www,telka.koreni.cz divoky veprovy orez vepřové plátky se zakysanou smetanou vepřový ořez recept vaříme z vepřového ořezu recepty se zakysanou smetanou vepřové maso se zakysanou smetanou divoky ořez omáčka z ořezu bourání divokeho prasete vepřove plátky se žampiony a smetanou vepřový ořez na divoko

Suroviny: ořez vepřový, cibule, česnek, žampióny, směs zeleninová mražená, paprika sušená sladká, kmín celý, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list, sádlo, sůl, smetana zakysaná, mouka hladká

TopRecepty.cz

Divoký vepřový ořez se zeleninou, žampiony a zakysanou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8A63