Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 798 kJ / 2 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,21 g |
Tuky | 149,19 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 549 mg |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 21,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Moje poznámka
Pomalené vepřové na květáku a mrkvičce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XwP8
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na květáku,
jak dlouho se vaří květák,
vepřové s květákem,
veprova květak,
crock pot scvi600bs-i,
peceny bucek v pomalaci,
jak dlouho se vaří květák?,
e kuchařka video recept pečená kachna,
pečené vepřové s mrkví a s s květákem,
vepřové maso s mrkví a s květákem,
vepřové kostky s kvetakem,
vepřové květák,
plec z kvetakem,
dušený květák s mrkví,
vepřové na květáku a hrášku,
crockpot bionaire scvi 600 bs,
krkovice na hrasku s mrkvickou,
vepřová plec jinakpečený květák,
recept vepřové květák,
priprava kvetaku na nekolik zpusobu
Suroviny:
krkovice vepřová,
květák,
mrkev,
bůček,
cibule,
pepř čtyř barev,
kmín celý,
sůl,
květ muškátový,
koření andělská křídla,
libeček sušený,
dobromysl
Komentáře (23)
Majka8: Mrkni tu na odkazy PH a já mám typ CROCK-POT SCVI600 BS-I a je opravdu skvělý.
Teď jsem i použila jen keramickou nádobu na ohřev zbytku na sporáku, navíc se dá použít do trouby, pod gril, i do mikrovlnky - do mé ne teda, je moc malá
V 1.odkazu je to ten PH 1.zprava - rozklikni si ho na +
2. - máš tam různé výhody,rady a tipy, co s PH
http://www.bionaire.cz/crockpot/modely.htm
http://www.bionaire.cz/crockpot/vyhody.htm
hosta: Jituš, to víš, já nejdřív zkoušela první krok, ale ten další určo bude i s troubou (elektrickou, nebo gril)
Mám ho třetím rokem a je to pomocník k nezaplacení
Taky jsem se dříve podivovala,proč tak dlouho vařit jídlo,když na plotně to mám dříve vařené,ale co mi tady topáčci přesvědčili,abych si ho pořídila,tak už to vím