Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 29,26 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na uzeném bůčku a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6ZQ
Moje poznámka
Králík na uzeném bůčku a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6ZQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 11 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 12 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 minutami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 16 minutami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 4 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 4 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 4 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 4 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 4 hodinami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 4 hodinami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 4 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 4 hodinami
Tématické fráze:
králík na zampionech,
uzený králík,
recepty králík na žampionech,
králičí maso v bůčku,
klobasy z kralika,
žampionova omačka k k masu jako sosna,
králík recepty žampiony,
klobásy z králika a bučku,
králík recepty na žampionech,
recept na uzného kralíka,
králík a žampiony,
uzený bůček z králikem,
králík na divoko a bůčku,
králík uzený bůček,
kralik na žampioneh,
recept uzený králík,
zabíjela jsem drúbež,
bucek ze zampiony na panvi,
kralik na bucku,
uzený bůčku recept
Suroviny:
maso králičí,
žampióny,
bůček uzený,
máslo,
víno bílé,
smetana na vaření,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
koření nové koření,
vývar,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (13)
Jani,snad tyto komentáře pod príma králíkem nevadí.Možná to pročítají i začátečníci,třeba jim to pomůže
Jani - krásný recept
Je mi jasné,že se musí během dušení průběžně podlívat a promíchávat
Ty mycáky z domácího chovu Ti normálně závidím
Anna Kocikova: Drahuš, já jsem se taky bála, že se to bude připalovat. Trochu to záleží od kvality hrnce a já mám teda docela kvalitní
Jani, tohle se mi líbí moc. Škoda, že jsem zrovna v sobotu upekla posledního králíka
Jani, vždy, když jsem zasmažila omáčku a pak v ní dusila maso, omáčka měla tendenci se přichytávat. Musela jsem to pořád hlídat a promíchávat. Od té doby dávám zásmažku až ke konci vaření a mám klid. Ty s tím nemáš problém
Vypadá to dobře, králíka mám ráda, takže ukládám