Králík na uzeném bůčku a žampionech
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 29,26 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 30,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2014 22:25
6. 5. 2014 19:39
Jani,snad tyto komentáře pod príma králíkem nevadí.Možná to pročítají i začátečníci,třeba jim to pomůže
6. 5. 2014 19:31
Jani - krásný recept
6. 5. 2014 19:26
Je mi jasné,že se musí během dušení průběžně podlívat a promíchávatAle nemám nervy to stále hlídat i když vařím v hrncích s vrstveným sendvičovým dnem
Ty mycáky z domácího chovu Ti normálně závidímSem tam máme králíka z obchodu.Sice jsou pěkně urostlí,ale stáří si nedovolím typnout...dusím je,nebo peču do měkka dost dlouhou dobu
6. 5. 2014 10:49
6. 5. 2014 07:47
5. 5. 2014 22:35
5. 5. 2014 20:54
5. 5. 2014 20:47
Anna Kocikova: Drahuš, já jsem se taky bála, že se to bude připalovat. Trochu to záleží od kvality hrnce a já mám teda docela kvalitní a trochu taky, jak píše Andrea, je to třeba podle potřeby podlívat a taky sem tam promíchat. Ale popravdě, takhle od základu jsem to dělala poprvé
5. 5. 2014 19:23
Jani, tohle se mi líbí moc. Škoda, že jsem zrovna v sobotu upekla posledního králíka A čím to, že omáčka je taková narůžovělá jako od papriky? Nebo to je od toho bůčku? Jinak ode mě za jedna
5. 5. 2014 19:11
Jani, vždy, když jsem zasmažila omáčku a pak v ní dusila maso, omáčka měla tendenci se přichytávat. Musela jsem to pořád hlídat a promíchávat. Od té doby dávám zásmažku až ke konci vaření a mám klid. Ty s tím nemáš problém
5. 5. 2014 13:22
5. 5. 2014 13:19
Vypadá to dobře, králíka mám ráda, takže ukládám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Fit salát
Přidáno před 2 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 13 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
Právě bylo uvařeno:
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Kakaový olejový korpus na dort
JanaBran uvařila před 1 hodinou
České kynuté buchty
jacky uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb (výborný)
KatchaKK uvařila před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v pórku
malami uvařila před 2 hodinami
Domácí krtkův dort
malami uvařila před 2 hodinami
Syrovátková polévka se zeleninou a ovesnými vločkami
childa uvařila před 3 hodinami
Jahelník
Lenka Vejdo uvařila před 3 hodinami
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Bramborový chleba, který zvládne i amatér: Stačí pár levných ingrediencí a za chvilku máte skvělé domácí pečivo na stole
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Další recepty
Tématické fráze: králík na zampionech uzený králík recepty králík na žampionech králičí maso v bůčku klobasy z kralika žampionova omačka k k masu jako sosna králík recepty žampiony klobásy z králika a bučku králík recepty na žampionech recept na uzného kralíka králík a žampiony uzený bůček z králikem králík na divoko a bůčku králík uzený bůček kralik na žampioneh recept uzený králík zabíjela jsem drúbež bucek ze zampiony na panvi kralik na bucku uzený bůčku recept
Suroviny: maso králičí, žampióny, bůček uzený, máslo, víno bílé, smetana na vaření, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, vývar, mouka hladká, sůl, pepř, olej
Králík na uzeném bůčku a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6ZQ
13 názorů