Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 443 kJ / 1 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,73 g |
Tuky | 140,24 g |
Vláknina | 38,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 80,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mangový koláč s čokoládovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXEk
Moje poznámka
Mangový koláč s čokoládovou polevou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qXEk
Nejnovější recepty
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 54 minutami
Pomerančový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Přidáno před 4 hodinami
Plněné papriky s chilli
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 2 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 3 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 3 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 4 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 4 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 4 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 4 hodinami
Veselý kuřecí plátek
Leren před 4 hodinami
Tématické fráze:
mangový koláč,
koláč s mangem,
koláč s s mangem,
koláč z manga,
mangový moučník,
mango kolac,
mangova buchta,
mangový dort,
napln na kolac z chia seminek,
mangovy raw dort,
mrkvovy kolac s cokoladovou polevou,
raw mangový koláč,
koláč s čokoládovou polevou,
raw dorty s kakaem a mangem,
mangova náplň,
koláč zmanga,
mangový koláč recept,
luxusní mirror polevy recepty,
mangový koláč vláčný,
raw dorty mangový recepty
Suroviny:
datle,
semínka slunečnicová,
semínka dýňová,
kakao raw,
mango,
semínka chia,
karob,
kakao,
boby kakaové,
mandle sekané,
olej kokosový,
sirup agávový,
avokádo,
datle,
kakao
Komentáře (6)
Teď jsme možná pro většinu blázni, ale veškeré snažení přináší i své ovoce (doslova), viď? :)
To jsme moc rádi, že se ti recept líbí, jak já(Tom) říkám, Barča je pro mě opravdu mistr (RAW)šéfkuchař, s každým jejím jídlem si připadám jako v luxusní restauraci, díky těm chutím, co dokáže vytvořit :)
Jinak říká se o kakau pravý opak, že není žádné RAW... ale určitě víš, jak to v dnešní době chodí, co je na obalu nemusí být zrovna pravdivé, takže my se spíš snažíme ověřit si konkrétní věc z více zdrojů a pak sledujeme hlavně jaký to má účinek na nás. To je pro nás všeobecně nejdůležitější. Jinak Barča vzkazuje, že karobem recept určitě nezkazíš :)
Měj fajnové dny!