Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 308 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,84 g |
Tuky | 27,64 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 333 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 187,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spaghetti carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2jz
Moje poznámka
Spaghetti carbonara
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K2jz
Nejnovější recepty
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 2 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 2 hodinami
Makronky
Přidáno před 4 hodinami
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 7 minutami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 30 minutami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 1 hodinou
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 1 hodinou
Vepřová plec podle Gordona Ramsayho
Kudlajs před 1 hodinou
Vepřové výpečky na černém pivu
wimra před 1 hodinou
Milionová polévka našich babiček
Barborka17 před 1 hodinou
Vepřové pečené na cibuli
Trol60 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
Anna.Milkova před 2 hodinami
Tématické fráze:
spaghetti carbonara,
špagety carbonara albert,
spagety car,
neuzená slanina,
spaghetti carbonara recept,
špagetové carbonara,
špagety carbonara lidl,
špagety carbonara,
špagety..carbonara,
carbonara se slaninou recept,
carbonara smetana albert,
spageti di carbonare,
spaghetti di carbonara,
pancetta carbonara,
carbonara špagety recept,
top recepty špagety carbonára,
špagetové carbonara lidl recept,
carbonara recept.cz,
spaghetti vejce,
spagetti di carbonata
Suroviny:
těstoviny špagety,
guanciale,
vejce,
pecorino,
sýr gran moravia,
česnek,
pepř mletý,
bazalka čerstvá
Komentáře (14)
Ja to vidim jinak, smetanu si do carbonary da ten, kdo smetanu muze (ma ji rad), coz je zde mensina, nebo ten, kdo ji bez smetany (carbonaru) neumi uvarit.
No, poslal bych SZ že abychom zde neplevelili, ale jste želbohu neregi
https://www.google.it/#q=pasta+carbonara+panna
Rcp jsem nestudoval, předpokládám ale, že jsou to italské stránky...
No, stran lidové tvořivosti s upravováním tradičních receptů by bylo lze polemizovat (ale ne tady)
Na rozdíl od Pavlíka Sulců