Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 784 kJ / 3 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,61 g |
Tuky | 116,67 g |
Vláknina | 57,50 g |
Cholesterol | 679 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 489,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dá se jíst teplé i studené (s kysaným či sterilovaným zelím nebo čalamádou), je to hodně syté a nádherně to voní!
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 9 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 35 minutami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 3 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 5 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Lívance jsou oblíbenou snídaní. Máte je radši nasladko nebo naslano? Pojďte s námi experimentovat
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Tématické fráze: kynutý bramborák s čalamádou bramborák v pekárně bramborak z pekarny domaci báč báč z z domácí pekárny pečeme bramborku báč z z domácí domácí pekárny kynute bramboracky domácí pekárna recepty pekárna kovářov domácí bramborák na plech recept domácí úekárna recept na bramborák kovářov pekárna domaci kynute bramboracky bramborák
Suroviny: mléko, droždí čerstvé, brambory, sádlo, škvarky, slanina anglická, vejce, česnek, kmín celý, majoránka, pepř mletý, sůl, mouka hrubá, libeček, kopřivy, petrželka, klobása
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
0 názorů