Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 784 kJ / 3 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,61 g |
Tuky | 116,67 g |
Vláknina | 57,50 g |
Cholesterol | 679 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 489,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
Moje poznámka
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 19 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 20 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ražniči v zapékací misce
Valis před 14 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 29 minutami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Jahodové poháry
Nickusek před 2 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
jana71 před 2 hodinami
Rychlovka z čínských nudlí a zeleniny
Honza1351 před 2 hodinami
Párky v domácím pizza těstě
Ivka I. před 2 hodinami
Kefírový koláč
Renata1101 před 3 hodinami
Palačinky s džemem
kacaba10 před 4 hodinami
Tématické fráze:
kynutý bramborák s čalamádou,
bramborák v pekárně,
bramborak z pekarny,
domaci báč,
báč z z domácí pekárny,
pečeme bramborku,
báč z z domácí domácí pekárny,
kynute bramboracky,
domácí pekárna recepty,
pekárna kovářov,
domácí bramborák na plech recept,
domácí úekárna recept na bramborák,
kovářov pekárna,
domaci kynute bramboracky,
bramborák
Suroviny:
mléko,
droždí čerstvé,
brambory,
sádlo,
škvarky,
slanina anglická,
vejce,
česnek,
kmín celý,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
mouka hrubá,
libeček,
kopřivy,
petrželka,
klobása
Komentáře (1)