Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 784 kJ / 3 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,61 g |
Tuky | 116,67 g |
Vláknina | 57,50 g |
Cholesterol | 679 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 489,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
Moje poznámka
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 10 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 17 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
kynutý bramborák s čalamádou,
bramborák v pekárně,
bramborak z pekarny,
domaci báč,
báč z z domácí pekárny,
pečeme bramborku,
báč z z domácí domácí pekárny,
kynute bramboracky,
domácí pekárna recepty,
pekárna kovářov,
domácí bramborák na plech recept,
domácí úekárna recept na bramborák,
kovářov pekárna,
domaci kynute bramboracky,
bramborák
Suroviny:
mléko,
droždí čerstvé,
brambory,
sádlo,
škvarky,
slanina anglická,
vejce,
česnek,
kmín celý,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
mouka hrubá,
libeček,
kopřivy,
petrželka,
klobása
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.