Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 784 kJ / 3 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,61 g |
Tuky | 116,67 g |
Vláknina | 57,50 g |
Cholesterol | 679 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 489,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
Moje poznámka
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 3 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno 20. 7. 2025 11:00:02
Letní dort s tvarohem
Přidáno 20. 7. 2025 10:28:25
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská polévka II.
Kajkajak před 15 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 1 hodinou
Budapešťská pomazánka
83spacir před 1 hodinou
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 1 hodinou
Francouzské řízečky
parisn8 před 1 hodinou
Třešňový sirup
Libotovska před 3 hodinami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 4 hodinami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 12 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 15 hodinami
Tématické fráze:
kynutý bramborák s čalamádou,
bramborák v pekárně,
bramborak z pekarny,
domaci báč,
báč z z domácí pekárny,
pečeme bramborku,
báč z z domácí domácí pekárny,
kynute bramboracky,
domácí pekárna recepty,
pekárna kovářov,
domácí bramborák na plech recept,
domácí úekárna recept na bramborák,
kovářov pekárna,
domaci kynute bramboracky,
bramborák
Suroviny:
mléko,
droždí čerstvé,
brambory,
sádlo,
škvarky,
slanina anglická,
vejce,
česnek,
kmín celý,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
mouka hrubá,
libeček,
kopřivy,
petrželka,
klobása
Komentáře (1)