Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 784 kJ / 3 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,61 g |
Tuky | 116,67 g |
Vláknina | 57,50 g |
Cholesterol | 679 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 489,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
Moje poznámka
Litina (kynutý bramborák) z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DANq
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 53 minutami
Ševcovský mls II.
redwinn před 1 hodinou
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 1 hodinou
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 1 hodinou
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 2 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 2 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 4 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 4 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 5 hodinami
Tématické fráze:
kynutý bramborák s čalamádou,
bramborák v pekárně,
bramborak z pekarny,
domaci báč,
báč z z domácí pekárny,
pečeme bramborku,
báč z z domácí domácí pekárny,
kynute bramboracky,
domácí pekárna recepty,
pekárna kovářov,
domácí bramborák na plech recept,
domácí úekárna recept na bramborák,
kovářov pekárna,
domaci kynute bramboracky,
bramborák
Suroviny:
mléko,
droždí čerstvé,
brambory,
sádlo,
škvarky,
slanina anglická,
vejce,
česnek,
kmín celý,
majoránka,
pepř mletý,
sůl,
mouka hrubá,
libeček,
kopřivy,
petrželka,
klobása
Komentáře (1)