Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valašský kontrabáš II.

Hodnocení receptu je 4,8 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 6. 2015 08:41

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 682 kJ / 3 031 kcal
Bílkoviny104,01 g
Tuky96,81 g
Vláknina68,85 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,00 g
Sacharidy404,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Náramně voňavá a "jedlá" dobrota.

Zdroj: Valašská kuchařka (recept je velice mírně upraven)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Růžena

25. 4. 2016 14:03

vyzkouším<3

paveltucek

8. 6. 2015 21:10

zizala:To je úplně nejlepší..:yes:

zizala zizala (moderátorka)

8. 6. 2015 20:45

cathleen: :-)) Já jsem spíš na metody babiček, inukci nemám. Ale je fajn vědět, že to jde několika způsoby, jen chtít :yes:

cathleen cathleen

8. 6. 2015 20:41

paveltucek, zizala: a já mám na indukční desce takový půlstupěň, poslední před vypnutím, který už nevaří, ale udržuje jídlo teplé:-)

zizala zizala (moderátorka)

8. 6. 2015 20:39

paveltucek: Já ji dávám zabalenou v utěrce do peřin :-)

paveltucek

8. 6. 2015 20:38

Já zaliji horkou vodou a zabalím do osušky aby pomaleji chladla:-)

cathleen cathleen

8. 6. 2015 20:32

paveltucek: mám v receptu špatně popsáno, děkuji. Pohanku nevařím, popis upravím.:-)

paveltucek

8. 6. 2015 20:29

Kroupy mám rád ale s pohankou se nemůžou srovnávat.Turky při jejich tažení a dobívání nových území pohanka držela v kondici a nejen je ale i jejich koně.Díky nim se pohanka přes Černé moře a Ukrajinu dostala až k nám do Evropy.Je to velice zdravá potravina ale POZOR!!!NIKDY NEVAŘIT!!!Pouze zalít horkou vodou jinak o spoustu zdravých látek příjdete a to by byla velká škoda.Tak a jdu si dát ten KONTRABÁŠ..Ahoj..:-p:yes:

mysulka mysulka

5. 6. 2015 09:22

:-p:yes: dělám podobně, je to dobrota:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 6. 2015 20:51

Mňam,pohanku mám ráda a tahle kombinace se mi líbí:-K:-p:yes:Kontrabáš dělávám,ale používám kroupy:-)

maiva maiva

1. 6. 2015 20:22

Také by mě chutnalo:-p+:yes:

lenka-m

1. 6. 2015 16:55

Tak to by mi chutnalo.:-p

japala japala

1. 6. 2015 13:04

:-*

cathleen cathleen

1. 6. 2015 10:45

jarda Kadic: kroupy mi připadají malinko pevnější než pohanka, ale taky bych je sem asi použila;-)

jarda Kadic jarda Kadic

1. 6. 2015 10:42

Mám uloženo.Myslíš,že místo pohanky by šly použít trhané ječné kroupy(krupky):-? + bodík;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: valašský kontrabáš kontrabáš recept valašské ořechy v karamelu valašský kontrabáš recept kontrabáš z krup kontrabáš s kroupami recept na valašský kontrabáš valassky brambory kroupy valašské recepty recept valašský kontrabaš valašské kroupy s houbami název horka cerna pohanka valašske jidlo z brambor a krup valašsko recepty jedlo kontrabaš valašský kontrabáš z ječných krup valašské brambory s pohankou a uzeným valasse orechy v karamelu recept valašské brambory s pohankou kontrabaš jedlo

Suroviny: brambory, pohanka, bůček uzený, cibule, česnek, majoránka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Valašský kontrabáš II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M69B