Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 199 kJ / 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
Tuky | 39,58 g |
Vláknina | 15,93 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 38,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hanácké hovězí závitky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRpn
Moje poznámka
Hanácké hovězí závitky II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRpn
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 57 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
hanacky zavitek,
náplň do hovězího závitku,
hanácké hovězí závitky,
hovězí závitky,
náplň do hovězích závitky,
hovězí závitky s rýži,
závitky z hovězího zadního masa,
hovezi platky zavitky,
hovězí závitky se zelím,
hovězí maso závitky hrasek vejce,
hanácký hovězí plátek,
hanácké závitky,
hovězí zavitky hanacke,
hanácký salát z čerstvého zelí s hráškem,
mlete maso zamotane v zeli
Suroviny:
hovězí zadní,
česnek,
šunka,
vejce,
hrášek,
olej rostlinný,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
režná nit,
salát,
rýže,
voda,
hrášek mražený,
olej,
kurkuma,
podravka
Komentáře (3)