Minutková krkovička s houbovou omáčkou
Plátek krkovičky je zprudka orestovaný na olivovém oleji a k němu se podává smetanová omáčka s hříbky. Za pár minut je hotovo a s hranolky nebo vařeným bramborem si pochutnáme na rychlé, syté večeři.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 35,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,50 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 6. 2019 17:27
2. 5. 2017 06:33
11. 8. 2016 10:04
24. 10. 2015 14:15
10. 10. 2015 11:42
...zprudka opečeme z každé strany cca 4 minuty.
9. 10. 2015 23:45
Vypadá to krásně, tohle já můžu
9. 10. 2015 23:19
"...zprudka opečeme z obou stran cca 4 minuty."
Nebylo by lepší: ...zprudka opečeme z každé strany cca 2 minuty.
9. 10. 2015 23:03
12. 9. 2015 03:40
17. 8. 2015 19:52
11. 8. 2015 16:49
11. 8. 2015 13:55
10. 8. 2015 10:27
10. 8. 2015 09:40
8. 8. 2015 18:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 5 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 28 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: vepřová krkovice s houbovou omáčkou krkovice na houbách veprova krkovicka s houbovou omáčkou krkovička s omáčkou krkovice s hribkovou omáčkou krkovice v houbové omáčce krkovička s hříbkovou omáčkou houbova omacka hříbková omáčka k minutkovému masu krkovicka s huobovou omacka minutkova krkovice krkovice s houbama krkovice na houbách se smetanovou s omáčkou krkovička na houbách vepřová krkovice na houbách houbová omáčka s hranolky minutky z masa a houbami krkovička s houbami houbova omacka k minutce krkovice se žampionovou omáčkou
Suroviny: krkovice vepřová, houba hřib, smetana 33%, sůl, pepř mletý, olej olivový, nať petrželová
Minutková krkovička s houbovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mP40
18 názorů