Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí guláš po staročesku

V době lovecké sezony se ze všech úlovků nejčastěji vaří kančí guláš. Tento recept je chuťově vyladěný k dokonalosti a provede vás podrobně úskalím přípravy tohoto zvěřinového pokrmu.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min + 24 hodin louhování

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava, + 24 hodin louhování)

12. 7. 2016 19:13

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie23 934 kJ / 5 720 kcal
Bílkoviny225,95 g
Tuky435,34 g
Vláknina47,25 g
Cholesterol 958 mg
Sodík 7,89 g
Sůl19,30 g
Sacharidy96,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danstav danstav

31. 1. 2023 14:46

MOc dobré to bylo <3

ZFranclova

3. 1. 2018 22:01

Tak toto jídlo mělo u nás tak obrovský úspěch, že jsem ho nedělala naposledy. Chutnalo dospělým i dětem. Zrovna zítra u nás bude znovu. Ale protože momentálně nemám doma kančí, tak to zkusím s falešnou svíčkovou. Díky za tak výborný recept.

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 7. 2016 10:58

Vašíku,líbí se mi recept i to naložení masa v postupu:-KKrásně a zase jinak připravený gulášek:-Q:yes:

casino casino

13. 7. 2016 10:19

Berry:
Kdo občas neopisuje recepty, ať metá kameny...:-D
Obvykle stačí uvést zdroj a přidat doušku "upraveno":-8
No, jsou zde i takové, které opisují vlastní recepty a něco málo v nich "upraví":-p

Berry Berry

13. 7. 2016 08:20

Moc chutně uvařeno :yes::yes: Z Apetitu, že? http://www.apetitonline.cz/recepty/5446-kanci-gula...

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 7. 2016 00:00

Sakra, ty ses rozjel :-) :yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 7. 2016 19:20

Heleme se,koukejme se:-D:-Dtak kančí gulášek hmmmm<3kance nemám,tak tu jen vzdychám,dala bych si porcičku,vypadá to krásně:-p;-):yes:

spagetka spagetka

12. 7. 2016 19:20

Supéér, zvěřinu milujeme. Tady mne překvapuje kombinace vína a rumu, já to znám jen s vínem, ale :yes::yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak naložit kančí maso jak naložit kančí maso na guláš kančí guláš naložení kančího masa recept na guláš z divokého kance kančí guláš z plece výborný kančí guláš top recepty kanči guláš kančí guláš apetit nalozeni kanciho masa na gulas gulas po starocesku kančí guláš z plecka recept na kančí guláš kančí guláš top jak naližit kančí maso top recepty na kančí guláš kančí guláš top recepty naložení masa na kanci guláš jak naložit maso na gulaš guláš kančí plecko

Suroviny: pepř černý, jalovec, koření nové koření, bobkový list, sůl, plec kančí, cibule, kmín celý, máslo, slanina anglická, rum, víno červené suché, vývar hovězí, šťáva citronová, mouka, jíška

TopRecepty.cz

Kančí guláš po staročesku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m9Rp