Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané maso

Trhané maso využijeme v různých sendvičích, či burgerech. Nejlepší je, když maso budeme před pečením delší dobu marinovat. Fenyklová semínka dodají masu zajímavé, lehce anýzové aroma.

Hodnocení receptu je 4,7 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 310 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 300 min Doba přípravy bez naložení masa. Pečeme dle potřeby, 5-6 hodin.

310 min (10 min příprava + 300 min tepelná úprava, Doba přípravy bez naložení masa. Pečeme dle potřeby, 5-6 hodin.)

4. 9. 2016 18:12

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie7 259 kJ / 1 735 kcal
Bílkoviny316,68 g
Tuky48,11 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 786 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy8,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ciabatty si peču sama:

https://www.toprecepty.cz/recept/10397-ciabatta/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

adilat

9. 10. 2018 15:52

Drobek: Bezva recept:-8

mysulka mysulka

7. 9. 2016 09:02

Krása :yes:

zizala zizala

5. 9. 2016 09:13

Drobek: Děkuji :-K Jeden recept tu je, můj je trochu jiný, i když na stejném principu, tak jsem ho přidala ;-)

Drobek Drobek

5. 9. 2016 08:57

Trhané maso - pulled pork po americku patří k oblíbeným právě tam jako piknikové jídlo. Velice oblíbené, na přípravu nenáročné a krom spálení na to vlastně nenī co zkazit, ať už se dělá v troubě nebo v pomalém hrnci. Netušil jsem, že tu recept schází, ve své kuchřce ho mám. http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=... a http://www.grilovani-barbecue.com/viewtopic.php?f=....
Bod tam samozřejmě a zaslouženě patří.:yes::-K

zizala zizala

4. 9. 2016 20:20

Děkuji za milé komentáře :-K

chocolate chocolate

4. 9. 2016 19:47

Krasne, trhane veprove maso jsem uz delala v PH s BBQ omackou a bylo vyborne.
Ukladam si, mohlo by byt hned zitra:yes:.

maris maris

4. 9. 2016 19:01

Já bych taky měla radost, nejen hrabě z Sandwich;-):-):yes:

maiva maiva

4. 9. 2016 18:32

Krkovičku máme tzv. nejraději, super recept, rozhodně vyzkoušíme doma:-K:yes::yes:

zizala zizala

4. 9. 2016 18:31

hosta: :-D:-K Děkuji.

hosta hosta

4. 9. 2016 18:21

John Montagu, 4. hrabě z Sandwich, by z tebe měl velkou radost:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trhaná krkovice trhané vepřové maso trhané vepřové maso recept trhané vepřové maso v pomalém hrnci vepřové maso trhané recept trhané maso v pomalém hrnci recept na trhané vepřové maso trhaná vepřová krkovice trhane veprove trhane pecene maso trhane veprove recept jak se dělá trhanė maso trhaná krkovička trhané maso krkovice pulled pork recept vepřové trhané maso vepřové maso trhané trhane veprove v pomalém hrnci trhané maso v troubě příprava trhaného masa

Suroviny: maso vepřové, semínka fenyklová, česnek, rozmarýn, olej, šalvěj, bobkový list, sůl, pepř mletý, vločky chilli, ciabatta, rukola

TopRecepty.cz

Trhané maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3xJO