Trhané maso
Trhané maso využijeme v různých sendvičích, či burgerech. Nejlepší je, když maso budeme před pečením delší dobu marinovat. Fenyklová semínka dodají masu zajímavé, lehce anýzové aroma.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 259 kJ / 1 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 316,68 g |
Tuky | 48,11 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 8,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3xJO
Moje poznámka
Trhané maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3xJO
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 32 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 16 hodinami
Tématické fráze:
trhaná krkovice,
trhané vepřové maso,
trhané vepřové maso recept,
trhané vepřové maso v pomalém hrnci,
vepřové maso trhané recept,
trhané maso v pomalém hrnci,
recept na trhané vepřové maso,
trhaná vepřová krkovice,
trhane veprove,
trhane pecene maso,
trhane veprove recept,
jak se dělá trhanė maso,
trhaná krkovička,
trhané maso krkovice,
pulled pork recept,
vepřové trhané maso,
vepřové maso trhané,
trhane veprove v pomalém hrnci,
trhané maso v troubě,
příprava trhaného masa
Suroviny:
maso vepřové,
semínka fenyklová,
česnek,
rozmarýn,
olej,
šalvěj,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
vločky chilli,
ciabatta,
rukola
Komentáře (11)
Bod tam samozřejmě a zaslouženě patří.
Ukladam si, mohlo by byt hned zitra