Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 382 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 4,08 g |
Vláknina | 21,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 58,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna plněná jalbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgYK
Moje poznámka
Kachna plněná jalbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgYK
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 7 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 19 hodinami
Bramborová kaše zapečená s hermelínem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí pizza
ne.honzula12 před 5 minutami
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 42 minutami
Nivová omáčka
Kachnanamedu před 48 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
petra.sym před 56 minutami
Karbanátek
kocamo před 1 hodinou
Sýrová polévka z Nivy
Kajkajak před 1 hodinou
Čokoládový mug cake
Anezvari před 1 hodinou
Kynuté ovocné knedlíky
humlovatereza před 2 hodinami
Cuketová omáčka se sýrem
k.madzia před 3 hodinami
Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami
Jan Nemec před 5 hodinami
Tématické fráze:
plněná kachna,
vývar z kachny,
pečená kachna plněná jablky,
kachna plněná jablky,
plněná kačena,
kachna ve vyvaru,
kachna plnena,
plněná pečená kachna,
priprava kachny na jablka,
kachna bez sadla,
kachna plnena jabkama,
kachna plnena jablky recepty,
kachna plněná s cibulí,
plněná kachna 2019,
top recepty pecena kachna na jablkách,
kachna v alobalu,
top recepty kachna,
husa plněná jalbky recept,
sádlo z kachny,
kachny plněná cibulí
Suroviny:
kachna,
cibule,
sůl,
kmín drcený,
jablko,
voda,
alobal,
zelí sterilované červené,
cibule,
sádlo,
vývar,
mouka hladká,
sůl,
ocet
Komentáře (1)