Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 382 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 4,08 g |
Vláknina | 21,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 58,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna plněná jalbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgYK
Moje poznámka
Kachna plněná jalbky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EgYK
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 4 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 5 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 6 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Tématické fráze:
plněná kachna,
vývar z kachny,
pečená kachna plněná jablky,
kachna plněná jablky,
plněná kačena,
kachna ve vyvaru,
kachna plnena,
plněná pečená kachna,
priprava kachny na jablka,
kachna bez sadla,
kachna plnena jabkama,
kachna plnena jablky recepty,
kachna plněná s cibulí,
plněná kachna 2019,
top recepty pecena kachna na jablkách,
kachna v alobalu,
top recepty kachna,
husa plněná jalbky recept,
sádlo z kachny,
kachny plněná cibulí
Suroviny:
kachna,
cibule,
sůl,
kmín drcený,
jablko,
voda,
alobal,
zelí sterilované červené,
cibule,
sádlo,
vývar,
mouka hladká,
sůl,
ocet
Komentáře (1)