Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 599 kJ / 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,73 g |
| Tuky | 39,29 g |
| Vláknina | 29,93 g |
| Cholesterol | 37 mg |
| Sodík | 7,59 g |
| Sůl | 19,01 g |
| Sacharidy | 79,11 g |
Postup přípravy
do měkka. Krok 2: Do mléka zakvrdláme mouku. Oloupaný brambor nakrájíme na kostičky a uvaříme. Přidáme do hrnce k zelí. Přivedeme k varu a vmícháme mléko s moukou. Chvilku povaříme. Nakonec přidáme kousek sádla.
Zveřejněno 28. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nízkokalorická zelnice-couračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAqP
Moje poznámka
Nízkokalorická zelnice-couračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xAqP
Nejnovější recepty
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 14 hodinami
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 16 hodinami
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 20 hodinami
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 21 hodinami
Knedlíčky gyoza
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno 28. 10. 2025 22:38:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Flíčky se zelím a uzeným bůčkem
Carlosss40 před 58 minutami
Vepřová kýta po uhersku
Vosats před 1 hodinou
Topinka s ostrou játrovou směsí
Sahula před 10 hodinami
Krémové smetanové rizoto s hlívou ústřičnou
dandelion.z před 12 hodinami
Makovec IV.
Jandulka18 před 12 hodinami
Marinovaná krkovice s pečenými brambory a česnekem
Trol60 před 12 hodinami
Rychlé, lehké a levné palačinky
Merylas před 13 hodinami
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 14 hodinami
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 15 hodinami
Tématické fráze:
zelnice,
zelnice recept,
polévka že zelí nízkokalorycká,
top recepty couračka,
nízkoalorická kuchařka,
zelnice se slaninou,
couračka s houbami,
nizkokaloricka polévka
Suroviny:
zelí kysané,
voda,
bujón zeleninový,
olej olivový,
cibule,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
brambory,
mléko,
mouka špaldová celozrnná,
sádlo vepřové
Komentáře (1)