Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí nudličky s klobáskou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

HankaPu HankaPu

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 587 kJ /
618 kcal
Bílkoviny62,65 g
Tuky33,80 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 308 mg
Sodík 4,14 g
Sůl9,70 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uděláme si nálev podle * , přidáme dijonskou hořčici, sůl ocet a bobkový list, promícháme a do této směsi vložíme maso, které jsme si spolu s klobásou nakrájeli na nudličky. Necháme přes noc odležet. Krok 2: Druhý den vyndáme koření a bobkový list a přikryté pečeme v troubě a občas podléváme. Krok 3: Chvilku před změknutím masa, celý obsah přendáme na pánev a ještě restujeme. Krok 4: Solamyl rozpustíme ve šlehačce a přidáme k masu. Krok 5: Dochutíme a podáváme s houskovým knedlíkem.

Zveřejněno 23. 7. 2009

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí nudličky s klobáskou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G56Q

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí nudličky s klobáskou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G56Q

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí nudličky, hovězí s klobásou, domácí nudličky, hovězí nudličky recept, domaci čabajka, madarska čabajka recept, maďarská čabajka, hovězí po cikánsku, veprove nudlicky s klobasou, hovězí prát, hovezi recept, hovězí nudličky na smetaně, čabajky recept, cabajka recept, madarské čabajky, hovězí s s klobásou, hovězí nudličky recepty, nudličky hovězí recept, pikantní vepřové nudličky s klobásou, hovezi maso s klobasou

Suroviny:
hovězí zadní, mrkev, celer, petržel, cibule, koření nové koření, pepř celý, saturejka, olej, cukr, hořčice dijonská, klobása pikantní, smetana, solamyl, sůl

Přidat fotografie receptu