Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 319 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,00 g |
| Tuky | 72,75 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 273 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 23,60 g |
Postup přípravy
Polévka musí být krémová, hladká a chutnat po zelenině a cítit muškátem.
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Moje poznámka
Smetanový zeleninový vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvqM
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 53 minutami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 3 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 6 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 33 minutami
Cookies s čokoládou
Tulenice před 1 hodinou
Křehoučké jogurtové řízky
vjeuka před 2 hodinami
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Lida.Rose před 2 hodinami
Cibulová polévka
ekika před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DVJU7 před 2 hodinami
Pohanka s medem a sušeným ovocem
MiroslavB před 2 hodinami
Perníkové muffiny s jablečným středem
Zizalinka před 2 hodinami
Jablkový piškot
malami před 2 hodinami
Těstoviny s žampiony a brokolicí
Limek před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový vývar,
jak udělat jíšku,
charakteristika polévek,
polevky charakteristika,
polévka ze zeleninového vývaru,
zeleninova polevka se smetanou,
polevka zeleninovy vyvar,
charakteristika polévky,
jak se dělá vývar,
smetanova zeleninova polevka,
jak dlouho se dělá vývar,
zeleninová smetanová polévka,
jak udělat vývar,
rakouská polévka,
zeleninovo smetanová polévka,
smetanová rybí polévka,
polévky ze zeleninového vývaru,
rakouská polévka recept,
rakouske polevky,
charakteristika vyvaru
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
kapusta,
brokolice,
brambory,
květák,
ořech muškátový,
pepř bílý,
sůl,
smetana sladká,
mouka hladká,
tuk
Komentáře (4)