Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 474 kJ / 1 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,33 g |
| Tuky | 63,89 g |
| Vláknina | 12,91 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 30,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paprikový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqjY
Moje poznámka
Paprikový kotlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqjY
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 5 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 11 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 17 minutami
Medvědí tlapky
hoopoo před 20 minutami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 26 minutami
Banánky ze strojku
Vilik před 33 minutami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 1 hodinou
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 3 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 3 hodinami
Tématické fráze:
vaříme v kotlíku,
vepřový kotlík,
maso v kotlíku,
vařime s laskou,
vepřové v kotlíku,
maso na kotlík,
kotlík,
kotlík na maso,
recepty na vaření v kotlíku,
vaření v kotlíku recepty,
varime laskou,
kotlíkové recepty,
masovy kotlik,
veprove na kotliku,
recepty na kotlik,
opečené maso v kotlíku,
ovar v kotlíku recept,
priprava na kotlik,
recepty kotliky,
kotlik z veproveho masa
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
česnek,
olej,
mouka hladká,
feferonka,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
pepř zelený,
pepř cayenský,
vývar hovězí,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)