Ďábelské jehly
Snadné špízy, které si můžeme připravit na grilování s přáteli. Díky marinování se spojí všechny vůně i chutě a maso zůstane jemné a šťavnaté. Na stůl, stačí již jen přidat nějaké dobré pečivo.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 264 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,55 g |
Tuky | 75,46 g |
Vláknina | 3,64 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 5,47 g |
Sůl | 12,99 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské jehly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvO2
Moje poznámka
Ďábelské jehly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvO2
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 21 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 52 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 5 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
ďábelská játra,
kuřecí maso na jehle,
pečene živanske špízy,
dabelsky jatra,
drubeži ražniči,
živanske ražniči,
grilujem,
jehly na maso,
dábelské rolky,
dábelské kuřecí maso,
živanske koreni,
recept na jehly,
dábelské játra,
ďábelské spizy,
ražniči na jehle-recept,
kuřecí jehla,
zbojnická jehla,
ďábelská kuřecí játra,
dabelské ražničí,
zbojnická jehla recept
Suroviny:
řízky kuřecí,
játra drůbeží,
pórek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
olej,
koření ďábelské,
hořčice,
křen
Komentáře (4)