Ďábelské jehly
Snadné špízy, které si můžeme připravit na grilování s přáteli. Díky marinování se spojí všechny vůně i chutě a maso zůstane jemné a šťavnaté. Na stůl, stačí již jen přidat nějaké dobré pečivo.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 264 kJ / 1 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,55 g |
Tuky | 75,46 g |
Vláknina | 3,64 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 5,47 g |
Sůl | 12,99 g |
Sacharidy | 28,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské jehly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvO2
Moje poznámka
Ďábelské jehly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvO2
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 13 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 42 minutami
Řecká musaka
misula29 před 1 hodinou
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 4 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 5 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 7 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 8 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 11 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 22 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 23 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 23 hodinami
Tématické fráze:
ďábelská játra,
kuřecí maso na jehle,
pečene živanske špízy,
dabelsky jatra,
drubeži ražniči,
živanske ražniči,
grilujem,
jehly na maso,
dábelské rolky,
dábelské kuřecí maso,
živanske koreni,
recept na jehly,
dábelské játra,
ďábelské spizy,
ražniči na jehle-recept,
kuřecí jehla,
zbojnická jehla,
ďábelská kuřecí játra,
dabelské ražničí,
zbojnická jehla recept
Suroviny:
řízky kuřecí,
játra drůbeží,
pórek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
olej,
koření ďábelské,
hořčice,
křen
Komentáře (6)