Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 948 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,82 g |
Tuky | 69,12 g |
Vláknina | 11,64 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 31,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOV9
Moje poznámka
Guláš z hovězího srdce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOV9
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 4 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 15 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 16 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 4 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 4 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 5 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 6 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 7 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 8 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 9 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 9 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš,
guláš ze srdce,
hovězí srdce,
hovězí srdce recept,
hovězí srdce recepty,
recepty hovězí srdce,
recept na hovězí srdce,
vařené hovězí srdce,
recepty na hovězí srdce,
recept hovězí srdce,
vareni srdce,
hovezi gulas recept,
hovězí srdce úprava,
postup při vaření guláše,
jak upravit hovězí srdce,
srdce guláš,
srdce na guláš,
srdce recepty,
gulas postup,
jak upravit srdce
Suroviny:
srdce hovězí,
cibule,
slanina anglická,
olej,
česnek,
paprika sušená sladká,
kmín mletý,
pepř mletý,
jalovec,
majoránka,
sůl,
mouka hladká,
víno červené,
masox
Komentáře (5)