Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky se zeleninou a olivami v PH

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2010 15:50

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 349 kJ / 1 995 kcal
Bílkoviny156,24 g
Tuky83,64 g
Vláknina59,84 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 9,61 g
Sůl25,23 g
Sacharidy111,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

3. 6. 2020 14:51

zujali: omlouvám, se, že odpovídám až dnes - určitě to jde připravit bez PH ;-):-) děkuji:-K

zujali

2. 6. 2020 13:00

Chtěla jsem se zeptat zda se to dá dělat i normálně. Nemám totiž PH. Ale vypadá to moc lákavě <3

bara.it bara.it

22. 1. 2010 09:12

Maris - ja jsem rada za kazdy novy recept v PH. Takze bodik je jasny.:yes:9:yes:

maris maris

21. 1. 2010 10:19

Bibinko, olivy jdou samozřejmě vynechat;-)

Bibinka Bibinka

20. 1. 2010 17:44

Maris, moc pěknej recept i krásně vybarvená fotka:-! Já bych také vynechala olivy, ty se u nás nejí-prostě nám nechutnají a pak si myslím, že i bez oliv to bude stejně dobré;-)Dávám ti 8. boda:yes:

maris maris

20. 1. 2010 17:12

Děkuju:-K
Já jsem si, bohužel, neuvědomila, že ten řapíkatý celer není běžně k dostání, je tam dobrý, ale určitě by šlo dát kousek kořennového.
mirco:-) - u nás zase jsou olivy jedno z mála, v čem " jede " celá rodina:-))

Ivana79 Ivana79

20. 1. 2010 16:58

Maris,teda toto sa ti podarilo:-OTie čierne olivy na bielej ryži a k tomu tá červená šťava,krásne farby a aj výborný recept:yes:Ja mám olivy moc rada a hlavne tieto veľké čierne a ten řapíkatý celer tiež u nás asi nezoženiem,ale hádam sa dá nahradiť aj obyčajným (ide hlavne o tú arómu) a toho mám v pivnici dosť:-DUkladám a dávam bod:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2010 16:49

Maris, vypadá to úchvatně! Já jen, kde teď vzít ten řapíkatý celer, věřím, že je tam dost důležitý a mi teď chybí i ten obyčejný. Každý rok si ty natě namrazím, co nejvíc můžu a už mám jen natě v kostičkách na led. U nás prodávají čerstvou bazalku, rozmarýn, snad mátu v kořenáčích. Na ostatní bych se musela vydat do Havířova, nebo Karviné.:yes:

Aneta Aneta

20. 1. 2010 16:35

Vypadá to moc pekně, 4 bodík.:-K

drahulin drahulin

20. 1. 2010 16:21

Maris recept vypadá krásně.:-pPosílám bodík a určitě udělám.;-)

mirca75 mirca75

20. 1. 2010 15:55

Maris:-)další tvůj receptík s fotečkou radost pohledět:-K.Přiznám se,že v olivách "nejedu",ani nikdo z mé rodinky:-(,ale jinak všechno ano:-p.No a ještě "nejedu" v PH;-(,ale ten se myslím dá nahradit obyč.kastrolem-alespoň trošku;-).Druhá boďka je tvá a já ukládám;-).

Iljusa Iljusa

20. 1. 2010 15:52

:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový plátek se zeleninou vepřové maso s olivami řapíkatý celer na vepřový plátek veprovy prirodni platek se zeleninou přírodní plátek se zeleninou vepřový plátek s dušenou zeleninou vepřové plátky v ph přírodní vepřový plátek se zeleninou vepřove platky na olivách vepřové olivy vepřové plátky na zelenině vepřové platky recepty přírodní vepřové se zeleninou vepřové se zeleninou z jednoho hrnce přirodni platky se zeleninou veprove s olivy vepřový plátek s olivami vepřový plátek na olivách vepřové plátky plátek na zelenině s olivami

Suroviny: plec vepřová, paprika čerstvá červená, rajče, protlak rajčatový, cibule, česnek, celer, olivy černé, víno červené, bujón, máslo, mouka, koření adžika, sůl, pepř, cukr

TopRecepty.cz

Vepřové plátky se zeleninou a olivami v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yojw