Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

24. 10. 2010 23:14

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 807 kJ / 3 539 kcal
Bílkoviny314,76 g
Tuky220,85 g
Vláknina23,45 g
Cholesterol 868 mg
Sodík 4,61 g
Sůl11,44 g
Sacharidy32,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

30. 5. 2023 18:46

Já dneska zkusila tento recept, já brblala, že se mi nepovedl,ale manžel baštil, tak ..... asi jsem moc
zmlsaná.

chocolate chocolate

19. 6. 2011 10:27

Krásný recept Jendo:-K.+42

Lili Palickova

1. 12. 2010 13:54

Vážený pane Jendo, dělala jsem Váš recept,srnčí hřbet se šípkovou omáčkou. Bylo to vynikající, dostala jsem pochvalu a Vám moc děkuji za inspiraci. Lili:-K:yes:

Ivana Ch

13. 11. 2010 20:09

Skutečně moc dobrý recept. Letos nemám šípkovou marmošku, tak jsem to udělala s rybízovou a rodinka řekla že je to o hodně lepší než ze šípkovou.

luckymoon

7. 11. 2010 14:13

Naprosto senzační receptík, dnes jsem vyzkoušela - jen s malou obměnou - naměla jsem hřbet, ale přední nohu, ale nebylo to na závadu. Místo šípkové marmelády jsem dala kyselou mirabelkovou (vlastní výroba), a výsledek - vynikající. Díky za recept, posílám bodík.:yes::yes::yes:

drahulin drahulin

3. 11. 2010 14:34

Jendo nádhera.:yes:Zveřinu mám moc ráda.:-p

jitka55

3. 11. 2010 14:26

Není nad zvěřinu! Jeník umí!

Eliza Eliza

27. 10. 2010 10:50

Zvěřinu jsem dlouhá léta nejedla...Tohle ovšem vypadá lahodně...:yes: +

Jenda1 Jenda1

26. 10. 2010 19:58

Děkuji všem za přízeň:yes::-K.

Pajaja

25. 10. 2010 18:10

Tak tomu říkám úžasné! Zvěřina a ještě takhle krásně upravená. :-p;-):yes: +21

Colombo65 Colombo65

25. 10. 2010 16:36

Nádhera. Znám a moc dobře to chutná. ;-);-);-)

petrzelka

25. 10. 2010 15:17

Jeníčku,nádhera a určitě ještě k tomu výborná;-):yes:

Bibinka Bibinka

25. 10. 2010 13:18

Teda Jeníčku, já nemám slov, je to úžasné pokoukáníčko na tvé fotky a tuhle dobrotu, vyhlášenou i v našich filmech, jsem si troufla udělat 2x v životě a mohu ti říct, že na tu krásu jak to vypadá to není až takový náš šálek kávy, ale to je náš problém;-) Mimochodem, ty knedlíky jsou taky boží;-) Ovšem ty jsi borec a dávám ti 19.bod:yes:

yanull yanull

25. 10. 2010 11:14

Když někde čtu nebo slyším o šípkové omáčce, vybaví se mi okamžitě film Slavnosti sněženek, kde se chlapi hádají, zda kančí s knedlíkem a zelím nebo se šípkovou :-p Kdyby ti chlapi viděli toto, myslím si, že by bylo rozhodnuto a já posílám zasloužený 17. bod ;-):-p:-):yes::-K
P.S. Také jsem ji už jednou vařila, dokonce jsem na ni měla recept z časopisu Květy a byl to přímo z Hradu, kde ji vařili pro státní návštěvy. Místo vína se do ní měla dát troška slivovice, ale abych byla upřímná, moc mi nesedla, i když v ní byly ještě kousky mandlí. Od té doby jsem ji nedělala, ale tato s vínem mě zase nalákala. :-p;-)

Jarus87 Jarus87

25. 10. 2010 10:41

Mnam!!super:yes::yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: srnčí maso hřbet - recepty srnčí hřbet vynikající šípková omáčka recept srnčí hřbet recept divočina na šípkové omáčce srnčí kýta na šípkové omáčce šípková omáčka jak upravit srnčí maso srnčí hřbet maso recept sipkova omacka recept jak upravit srnčí recept na srnčí hřbet kančí hřbet se šípkovou omáčkou kanci hrbet na sipkove omacce jak upravit srnci hrbet srnci hrbet recepty srnči maso na šípkové omáčce srnčí maso recepty omáčka ze srnčího recept na srnčí

Suroviny: hřbet srnčí, slanina uzená, máslo, koření divočina, mrkev, petržel, celer, slanina uzená, cibule, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, tymián, džem šípkový, víno červené suché, mouka hladká, pepř bílý, citron

TopRecepty.cz

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p25m