Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child

Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.

Hodnocení receptu je 5,0 (78×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 180 min

240 min (60 min příprava + 180 min tepelná úprava)

15. 1. 2011 15:31

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie17 779 kJ / 4 249 kcal
Bílkoviny358,66 g
Tuky234,07 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 880 mg
Sodík 4,81 g
Sůl11,60 g
Sacharidy51,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

15. 1. 2011 15:37

Jo i muži mají své dny:yes:,(Eli a muž tě pustí "bez řečí" k focení nebo fotil sám nebo ty řeči neměl? ;-);-), u nás to je dle nálady drahé polovičky:-D) fakt jinak ale mňáááám:yes::yes::-p

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi po burgundsku hovězí po burgundsku originální recept hovezi po burgundsku recept hovězí maso po burgundsku burgundská hovězí pečeně hovězí po burgundsku pohlreich maso po burgundsku burgundská pečeně hovězí po burgunsku recept hovezi po burgundsku burgundská hovězí pečeně recept hovezi pecene po burgundsku hovězí po burgunsku recept hovezí maso po burgunsku hovězí po burgundsku recepty recepty hovezi po burgundsku vepřové maso po burgundsku vepřové po burgundsku burgundské hovězí maso po burgunsku

Suroviny: špička hovězí, slanina, víno červené, vývar hovězí, žampióny, mrkev, cibule, česnek, protlak rajčatový, cibule šalotka, mouka hladká, tymián čerstvý, bobkový list, máslo, olej, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rYoE