Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 287 kJ / 69 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí v zelné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLNB
Moje poznámka
Kuřecí v zelné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OLNB
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 9 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 11 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 15 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci v zelné omáčce,
zelná omáčka,
zelne kure,
kuřecí recepty,
recepty omáčky,
v zelné omáčce,
závadné potraviny nova cz,
kuřecí rp,
které mleté kuřecí maso je závadné,
kuřecí omáčky,
zampionova omacka s kurecim masem,
kuřecí omáčky recepty,
omacka z kurecich kridelek,
zelna omacka s kuřecího masa,
jaká omačka z kuřecího masa,
kuřecí v zelné,
netradiční uprava kuřecího masa,
omáčka ze zelné vody,
kuřecí maso s hlav. zelím,
zelná omáčka s věpřovým
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
zelí bílé hlávkové,
cibule,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
smetana na vaření,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
olej,
sůl
Komentáře (29)