Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí s estragonovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 8. 2012 19:23

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 909 kJ / 2 129 kcal
Bílkoviny130,86 g
Tuky165,76 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 430 mg
Sodík 3,12 g
Sůl7,65 g
Sacharidy26,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

6. 9. 2012 14:38

Dana61:Danuš, prodávají semínka, ale dávej pozor:-!, mají dva druhy, jeden francouzský ( ten je super) a pak ruský, a ten nemá vůbec žádnou chuť - ovšem, jako spravný Rus, je velmi odolný:-D

Dana61

6. 9. 2012 14:31

tak tuto bylinku nemám, ale seženu a trvalku zasadím a receptík vyzkouším :-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

1. 9. 2012 19:55

Moc hezky připravená i nafocená dobrota:-p+15:yes::-K

nofrona

31. 8. 2012 20:16

Andrejko, tak to je nádhera:-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

31. 8. 2012 12:10

Ještě jsem vám přidala fotku s přílohou;-) a všem děkuji za komentíky, jsem moc ráda, že byste si také pochutnali:-K

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

31. 8. 2012 12:02

Co k tomu říci. U mne se ví že jsem omáčkovej a toto je jedna ňamková. +bodík 14

Bahula Bahula

31. 8. 2012 09:46

Neodolala bych :-p;-):yes:

suslajda suslajda

31. 8. 2012 06:03

Jako vždy:yes::yes:čerstvé bylinky nemají chybu:yes:+9

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 8. 2012 22:47

1974andrea: to je k nezaplacení, to mi chybí, sestra je jako Ty, má domeček a pěstuje bylinky, já zase chodím k jedné milé babičce pro bylinky i jako lék i jako bylinky do jídel, je to radost vidět Tvé bylinky u jídel, je to vše provoněné a člověk k tomu vždy vzhlíží, je to zdravé a vzácné;-):-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 8. 2012 22:27

:-p:-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

30. 8. 2012 20:52

varilamyskakasicku:No to víš, snažím se pěstovat, co se dá. Hlavně ty bylinky, protože čerstvé, sluncem provoněné v krámu nekoupíš;-) Díky Ivčo:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 8. 2012 20:46

Moc pěkně to vypadá, dal bych si to jak s rýží, tak s nokama, vypadá to s estragonem moc hezky, ale Ty jsi asi naše bylinková královna;-) já se snažím někdy také fotit venku, někdy to je záběr o.k. , no ale někdy je to takové došeda, ale dá se, paráda, dávám bodíka;-):-K:yes:

1974andrea 1974andrea

30. 8. 2012 20:32

Eliza:Fotím skoro jedině venku na denním světle

Eliza Eliza

30. 8. 2012 20:25

Andrejko, Ty fotíš za denního světla? To mně vůbec nejde, fotky co udělám, se mi zdají tmavé... Ale já jsem cvakač obecný, Líza dostala k narozkám foťák (o trochu lepší, než můj) a ty její fotky...:yes: Jen zírám a stydím se...

1974andrea 1974andrea

30. 8. 2012 19:45

Dooga::-D;-) Sice by měl být pelyněk hořký, ale tahle chuť je taková jemně peprná, vůně dokonce nasládlá, trochu do anýzova, ale velmi málo;-) Já ho mám moc ráda:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: maso estragon hovezi na estrgonu hovězí maso estragon esyragon omacka hovězí maso na estragonu recept na jidlo s estragonem hovězí omáčka hovězí s estragonem hovězí maso s dižojskou omáčkou hovezi maso s omackou hovezi maso ostragon recept estragon z hoveziho sušený estragon estragonova horcice hovězí extragon hovězí potřeme dijonskou hovezi platky recepty estragonov recept estragonová estragonová hořčíce jak vypada anýzova omacka

Suroviny: maso hovězí, slanina, estragon, hořčice dijonská, cibule, smetana na vaření, vývar hovězí, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Hovězí s estragonovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8pL