Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 909 kJ / 2 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,86 g |
Tuky | 165,76 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 430 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,65 g |
Sacharidy | 26,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s estragonovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8pL
Moje poznámka
Hovězí s estragonovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8pL
Nejnovější recepty
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 1 hodinou
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 15 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 15 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 15 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lehký salát z ledového salátu
helen.fon@seznam.cz před 17 minutami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 8 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 8 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 8 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 8 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 10 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 12 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 12 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 12 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 12 hodinami
Tématické fráze:
maso estragon,
hovezi na estrgonu,
hovězí maso estragon,
esyragon omacka,
hovězí maso na estragonu,
recept na jidlo s estragonem,
hovězí omáčka,
hovězí s estragonem,
hovězí maso s dižojskou omáčkou,
hovezi maso s omackou,
hovezi maso ostragon,
recept estragon z hoveziho,
sušený estragon,
estragonova horcice,
hovězí extragon,
hovězí potřeme dijonskou,
hovezi platky recepty estragonov,
recept estragonová,
estragonová hořčíce jak vypada,
anýzova omacka
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
estragon,
hořčice dijonská,
cibule,
smetana na vaření,
vývar hovězí,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (23)