Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 410 kJ / 1 771 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,55 g |
Tuky | 10,28 g |
Vláknina | 152,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201,53 g |
Sůl | 503,05 g |
Sacharidy | 283,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pomeleme na masovém strojku, dusíme na 250 g 100% tuku 1/2 hodiny. Vřelé se dá do sklenic a uzavře nebo zchladlé sterilovat na 80°C asi 20 minut.
Zveřejněno 23. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Moje poznámka
Zelenina na zimu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkjN
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 10 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 11 minutami
Královská cukeťačka
trdlo před 21 minutami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 22 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 23 minutami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 29 minutami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 43 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 57 minutami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 1 hodinou
Tématické fráze:
nakládání zeleniny recepty,
zpracování rajčat na zimu,
zpracování mrkve na zimu,
zpracování zeleniny,
recepty na nakladani zeleniny,
nakládání zeleniny,
jak zpracovat mrkev na zimu,
jak sterilovat zeleninu,
spracování rajčat,
zpracováni pórku,
zamrazení pórku,
jak zpracovat zeleninu,
kedlubny na zimu,
nakládání kvetaku,
recepty na zimu,
polévková zelenina na zimu,
dušená zelenina na zimu,
mrkev na zimu,
jak zpracovat petržel,
spracování paprik
Suroviny:
pórek,
rajče,
kapusta,
mrkev,
celer,
petržel,
kedlubna,
květák,
cibule,
paprika čerstvá červená,
nať celerová,
nať petrželová,
česnek,
sůl
Komentáře (4)