Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4 špízy
Nutriční hodnoty
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,20 g |
Tuky | 13,63 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 25,83 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 11. 2012 15:52
22. 11. 2012 20:57
22. 11. 2012 19:25
22. 11. 2012 18:53
22. 11. 2012 18:22
22. 11. 2012 18:03
22. 11. 2012 17:54
22. 11. 2012 15:49
22. 11. 2012 14:49
22. 11. 2012 14:47
22. 11. 2012 14:37
22. 11. 2012 14:37
22. 11. 2012 14:35
Pilsi, máš to dokonalé
bod je samozřejmostí tvé recepty jsou zárukou úspěchu
22. 11. 2012 14:35
22. 11. 2012 14:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 51 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: brusinková omáčka recepty špíz z divočáka zvěřinové recepty špízy s omáčkou špízy z divočáka brusinková omáčka odblaneni masa srnčí špízy porcování kance brusinková omáčka recept zvěřinové recepty z kančího masa špíz z kančího masa porcování zvěřiny divocak odblanění kance kančí špíz odblanění králíka srnčí kýta porcování srnčí špíz odblanění zvěřiny jak porcovat kance
Suroviny: hřbet srnčí, žampióny, cibule červená, sůl, víno červené, olej, tymián čerstvý, jalovec, brusinky, omáčka sojová, víno červené, pomeranče
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEyj
20 názorů