Suroviny
Porce: 4 špízy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,20 g |
Tuky | 13,63 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 1,12 g |
Sůl | 2,64 g |
Sacharidy | 25,83 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z marinády, osolíme a napichujeme střídavě s cibulí a žampiony. Špízy opečeme ze všech stran na rozpálené pánvi s trochou oleje, pak je vyjmeme a udržujeme v teple. Krok 3: Do výpeku nalijeme víno, zbytek marinády, šťávu z pomeranče, sójovou omáčku a vmícháme brusinky. Vaříme, dokud nám omáčka nezhoustne do požadované konzistence. Dochutíme.
Zveřejněno 22. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEyj
Moje poznámka
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEyj
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 20 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 6 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 8 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 12 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 12 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 14 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 15 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 18 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
brusinková omáčka recepty,
špíz z divočáka,
zvěřinové recepty,
špízy s omáčkou,
špízy z divočáka,
brusinková omáčka,
odblaneni masa,
srnčí špízy,
porcování kance,
brusinková omáčka recept,
zvěřinové recepty z kančího masa,
špíz z kančího masa,
porcování zvěřiny divocak,
odblanění kance,
kančí špíz,
odblanění králíka,
srnčí kýta porcování,
srnčí špíz,
odblanění zvěřiny,
jak porcovat kance
Suroviny:
hřbet srnčí,
žampióny,
cibule červená,
sůl,
víno červené,
olej,
tymián čerstvý,
jalovec,
brusinky,
omáčka sojová,
víno červené,
pomeranče
Komentáře (21)
Pilsi, máš to dokonalé
bod je samozřejmostí