Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Noky v červeném zelí

Hodnocení receptu je 5,0 (48×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

26. 11. 2012 15:47

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie11 534 kJ / 2 757 kcal
Bílkoviny57,73 g
Tuky91,53 g
Vláknina49,74 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 7,09 g
Sůl18,39 g
Sacharidy401,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Vaříme krok za krokem.. mírně upraveno

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

25. 1. 2020 12:53

No toto:-O:yes::yes::yes: Náhodné a podobné recepty jsou studnice pokladů...Krásné foto, krásný recept, mňam, no a postup:-D:-K úplně vidím ty ňoky, jak mi čuměj z hrnce do hrnku s kafem:-8:-8:-8:-8

IvaMak

24. 10. 2016 13:20

Použila jsem pouze recept na nočky, jsou vynikající jak ke špenátu, tak jsem těsto použila na šulánky s mákem. Z tohoto těsta budou výborné i bramborové knedlíky. :yes: Také se s těstem dobře pracuje

Karla

13. 9. 2015 17:25

namka;-)

Jana

13. 9. 2015 17:24

namka:-p

Miluše Dvořáková

25. 7. 2014 23:21

verku:opravdu jsem se pobavila, hezky zpracovaný recept, zkusím a dávám bodík:yes::yes::yes:

verku

14. 6. 2014 17:44

není nad to, když se člověk při čtení receptu i zasměje :-D, zítra vyzkouším ty ňočky kočky a snad se povedou.:yes:

jarkave

5. 12. 2012 21:05

:yes::yes:+30:yes:

Hanis

29. 11. 2012 13:51

Krása :yes:

yanull yanull

28. 11. 2012 06:44

Rebuško - krok za krokem vaříme, my ostatní hledíme, jak ty ale vaříš ráda, že Jaroušek až ódy skládá a já další bod posílám ráda :-p;-)+24:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2012 20:04

Pěkné nočky máš:-Ki to zelíčko se mi líbí:-p:yes::yes:

pipre pipre

27. 11. 2012 12:17

Moc hezký recept a foto také:yes::yes:+

spagetka spagetka

27. 11. 2012 10:46

magdalenka: Já taky vařím daleko víc brambor, aby zbylo na šišky nebo noky;-):-p :-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

27. 11. 2012 10:37

spagetka: aspoň kilo varených zemiakov mi nezvýši...:-))

rebeka rebeka

27. 11. 2012 10:29

všem moc děkuju za hezké komentíky, zájem i bodíky;-):-K
opravdu doporučuji to zelí vyzkoušet, na druhý den je prostě MLASK;-)

spagetka spagetka

27. 11. 2012 10:26

Noky dělám vždycky, když nám zbudou vařený brambory, máme je moc rádi, no a o zelí ani nediskutuju, zkusím s těma ořechama ;-):-D:-p:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: noky cervene zelí se skořicí noky se zelim noky k zeli co k červenému zeli červené zelí recept noky recept zelí s noky jak se vaří noky noky s červeným zelím noky a zelí jak dlouho se vaří noky noky do zelí jak dlouho se vaří červené zelí červené zelí top recepty dušený nok zelí s nokama dušené zelí s noky červené zelí s hřebíčkem jak se vaří gnocchi

Suroviny: brambory, vejce, mouka polohrubá, máslo, sůl, zelí červené, cibule, jablko, mošt jablečný, bujón zeleninový, koření hřebíček, skořice celá, koření nové koření, bobkový list, žampióny, ořechy vlašské, cukr krupice, ocet jablečný, sůl, olej

TopRecepty.cz

Noky v červeném zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Dmz