Noky v červeném zelí
Jemné noky obalené v dušeném červeném zelí a doplněné žampiony tvoří originální vegetariánské jídlo, které zasytí a zároveň potěší svou barevností i chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 534 kJ / 2 757 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,73 g |
| Tuky | 91,53 g |
| Vláknina | 49,74 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 7,09 g |
| Sůl | 18,39 g |
| Sacharidy | 401,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Moje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 5 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 5 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 5 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 6 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 4 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 4 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 4 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 4 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 4 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 4 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 4 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 5 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 5 hodinami
Tématické fráze:
noky,
cervene zelí se skořicí,
noky se zelim,
noky k zeli,
co k červenému zeli,
červené zelí recept,
noky recept,
zelí s noky,
jak se vaří noky,
noky s červeným zelím,
noky a zelí,
jak dlouho se vaří noky,
noky do zelí,
jak dlouho se vaří červené zelí,
červené zelí top recepty,
dušený nok,
zelí s nokama,
dušené zelí s noky,
červené zelí s hřebíčkem,
jak se vaří gnocchi
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
máslo,
sůl,
zelí červené,
cibule,
jablko,
mošt jablečný,
vývar zeleninový,
koření hřebíček,
skořice,
koření nové koření,
bobkový list,
žampióny,
ořechy vlašské,
cukr krupice,
ocet jablečný,
sůl,
olej
Komentáře (56)
opravdu doporučuji to zelí vyzkoušet, na druhý den je prostě MLASK