Noky v červeném zelí
Jemné noky obalené v dušeném červeném zelí a doplněné žampiony tvoří originální vegetariánské jídlo, které zasytí a zároveň potěší svou barevností i chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 534 kJ / 2 757 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,73 g |
| Tuky | 91,53 g |
| Vláknina | 49,74 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 7,09 g |
| Sůl | 18,39 g |
| Sacharidy | 401,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Moje poznámka
Noky v červeném zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Dmz
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 10 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 11 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 14 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 5 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 7 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 7 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 8 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 8 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 8 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 10 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 12 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 13 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 14 hodinami
Tématické fráze:
noky,
cervene zelí se skořicí,
noky se zelim,
noky k zeli,
co k červenému zeli,
červené zelí recept,
noky recept,
zelí s noky,
jak se vaří noky,
noky s červeným zelím,
noky a zelí,
jak dlouho se vaří noky,
noky do zelí,
jak dlouho se vaří červené zelí,
červené zelí top recepty,
dušený nok,
zelí s nokama,
dušené zelí s noky,
červené zelí s hřebíčkem,
jak se vaří gnocchi
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka polohrubá,
máslo,
sůl,
zelí červené,
cibule,
jablko,
mošt jablečný,
vývar zeleninový,
koření hřebíček,
skořice,
koření nové koření,
bobkový list,
žampióny,
ořechy vlašské,
cukr krupice,
ocet jablečný,
sůl,
olej
Komentáře (56)
opravdu doporučuji to zelí vyzkoušet, na druhý den je prostě MLASK