Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 916 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,47 g |
Tuky | 43,02 g |
Vláknina | 52,18 g |
Cholesterol | 66 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 206,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
Moje poznámka
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 16 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Bramborové pyré se šafránem, vepřová panenka s omáčkou ze sušených rajčat a švestek
Přidáno 14. 5. 2025 18:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srbské rizoto z vepřové plece
Vlak0078 před 7 hodinami
Balkánský pekáček s kuřecím masem
Matea před 8 hodinami
Pečené vepřové plátky se sýrovým nádivkovým překvapením
Matea před 8 hodinami
Empanada (slaný koláč) s hovězím masem a sýrem
Antonausprag před 9 hodinami
Sakrajda - perníkový závin s povidly a ořechy
vodakp před 9 hodinami
Segedínský guláš
BublinaF před 11 hodinami
Těsto na pizzu
Vladimir74VD před 12 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
-Petra- před 13 hodinami
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
česnek a ozón,
brambory do fazolacky,
recept slovenské fazolačky,
dort s motýlkem galerie,
fazolacky s uzenym,
bobkový list do fazolačky,
recept lusteninove polevky
Suroviny:
fazole,
pepř celý,
bobkový list,
česnek,
brambory,
mléko,
smetana na vaření,
olej,
mouka polohrubá,
paprika sušená sladká,
sůl,
ocet
Komentáře (9)
Tento recept je zajímavě ,,vyumělkovaný,, , což u nás na vesnickém slováckém stole se nemusí. Zejména brambory, mléko a smetana .Ale proč ne, určitě ji zkusím.
A TO NADÝMÁNÍ SE JEDNODUŠE ŘEŠÍ. JAK?
To vše napíšu v mojem novém receptě pod názvem ,,FAZULOVÁ POLÉVKA Z ŽERAVIC,, . Tradice přípravy této fazulové polévky má kořeny kolem roku 1850, kdy ji vařívali moji pra pra pra přeci a vždy prastařenka říkala , že to má od prastařenky.
JÁ JEJ JEN TROCHU UPRAVIL PODLE SVOJJÍ CHUTĚ A RODINNÉ TRADICNÍ ZVYKLOSTI.
,,TOŠ TAK,,