Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 916 kJ / 1 653 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,47 g |
| Tuky | 43,02 g |
| Vláknina | 52,18 g |
| Cholesterol | 66 mg |
| Sodík | 266 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 206,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
Moje poznámka
Fazolajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpgy
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 4 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 7 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 9 hodinami
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 3 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 3 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 3 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 3 hodinami
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 4 hodinami
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 4 hodinami
Květáková fritáta
Wikki před 4 hodinami
Makový závin hrnkový
titi96 před 5 hodinami
Tématické fráze:
česnek a ozón,
brambory do fazolacky,
recept slovenské fazolačky,
dort s motýlkem galerie,
fazolacky s uzenym,
bobkový list do fazolačky,
recept lusteninove polevky
Suroviny:
fazole,
pepř celý,
bobkový list,
česnek,
brambory,
mléko,
smetana na vaření,
olej,
mouka polohrubá,
paprika sušená sladká,
sůl,
ocet
Komentáře (10)
Tento recept je zajímavě ,,vyumělkovaný,, , což u nás na vesnickém slováckém stole se nemusí. Zejména brambory, mléko a smetana .Ale proč ne, určitě ji zkusím.
A TO NADÝMÁNÍ SE JEDNODUŠE ŘEŠÍ. JAK?
To vše napíšu v mojem novém receptě pod názvem ,,FAZULOVÁ POLÉVKA Z ŽERAVIC,, . Tradice přípravy této fazulové polévky má kořeny kolem roku 1850, kdy ji vařívali moji pra pra pra přeci a vždy prastařenka říkala , že to má od prastařenky.
JÁ JEJ JEN TROCHU UPRAVIL PODLE SVOJJÍ CHUTĚ A RODINNÉ TRADICNÍ ZVYKLOSTI.
,,TOŠ TAK,,