Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 530 kJ / 1 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,33 g |
| Tuky | 36,24 g |
| Vláknina | 24,64 g |
| Cholesterol | 836 mg |
| Sodík | 731 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 161,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Moje poznámka
Kapustové závitky na marocký způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VWzW
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 1 hodinou
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 5 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené kuře
Kajkajak před 15 minutami
Dušená rýže
Kajkajak před 18 minutami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 1 hodinou
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 1 hodinou
Masarykovo cukroví
slacja před 2 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
magdalenka před 2 hodinami
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 3 hodinami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 3 hodinami
Vánočka II
iveta.kroul před 3 hodinami
Čokoládová granola
Morskykonik před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapustové závitky,
recept na kapustové závitky,
kelove zavitky,
kelove zeli,
kelove zeli,
priprava kelu,
kapustové závitky recept,
kapusta závitky,
vepřové závitky v kapustovém listu,
kapustová musaka,
dusene kelové zelí,
kapusta závitky recept,
hlúbik kelu,
kapustový závitek,
kapustove.zavitky.,
hlavka kelu,
marocký zavitek,
mleté maso v kelu recepty,
kapustove ptacci,
kapustove ptacky
Suroviny:
kapusta,
hovězí zadní,
maso vepřové,
rýže dlouhozrnná,
vejce,
cibule,
mrkev,
česnek,
rajče cherry,
olej olivový,
sůl mořská,
harissa,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
saturejka,
tymián,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
koření oregáno,
nať petrželová,
ořech muškátový,
Komentáře (18)
Také harissa není v Maroku známá, je to tuším Alžírská specialita. Je ale možné, že už se do Maroka rozšířila. Naopak skořice je v masových jídlech běžná.