Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 130 kJ / 1 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,49 g |
| Tuky | 50,25 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 303 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 56,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Moje poznámka
Hovězí kližka na švestkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LGy4
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 2 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 3 hodinami
Chlebíčky s řepným hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Jemné marokánky
Přidáno před 4 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 5 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeská pučálka
Iricek před 26 minutami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 55 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 57 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 1 hodinou
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 1 hodinou
Bezpracný perník
Fitulka před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 2 hodinami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 2 hodinami
Bůčkový nářez
Stanas před 3 hodinami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí kližka dle pohlreicha,
hovězí maso na švestkách,
hovezi klizka recept,
hovězí kližka,
hovězí kližka recepty,
hovězí se švestkami,
recept na hovězí kližka,
hovězí líčka se švestkovou omáčkou,
hovězí líčka na švestkách,
kližka recepty,
hovězi lička na švestkové omačce,
hovězí švestky,
hovězí na svestka,
hovězí kližka na zázvoru,
susene svetky v cervenem.vine,
kližka recept,
hovězí kližka se zeleninou a zázvorem,
kližka,
hovezi platky na švestkach,
bůček na švestkách
Suroviny:
kližka hovězí,
bůček uzený,
švestky,
víno červené,
zázvor čerstvý,
masox,
sádlo,
máslo,
mouka,
sůl
Komentáře (34)
Jitkas: anglická slanina by šla určitě, já bych si uměla dobře přestavit pancettu / kterou jsem ale neměla / nebo můžeš vynechat, není tam takové množství, které by nějak zásadně ovlivnilo chuť.