Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 984 kJ / 1 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,87 g |
Tuky | 91,79 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Složení koření Hungaria (Od Lubana): paprika sladká, pálivá, pepř, oregáno, hořčice, sůl
Pozor na to, aby nádoba Pomalého hrnce byla vhodná k přímému vaření na sporáku (já ji mám z kameniny a ještě pod ní musím dávat kovovou mřížku). Ne každá nádoba přímé vaření na sporáku umožňuje, informace máte v návodu. Pak musíte restovat vedle na pánvi a až pak pokračovat v elektrickém obalu s PH.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 2. 2015 11:01
A pozor !!! Já mám nádobu určenou na všechny typy sporáků a stejně venkovní glazura na plynu praskla !!!! Asi moc velký plamen nebo co, používám ji dál, ale ne na sporáku a raději umyju (myčka) o pánev víc
16. 2. 2015 10:13
cathleen: Jo, tady máš pravdu, napíšu to do receptu. Vím, že mi Simča právě zdůrazňovala, ať volím nádobu, která může na plotnu, do trouby...
16. 2. 2015 09:23
cathleen: mně nádoba taky nejde na sporák, když je potřeba, tak musím orestovat na pánvi a potom přendám do PH.
16. 2. 2015 09:07
Ještě k postupu - píšeš, že v nádobě PH orestujeme na plotně slaninu...ne všechny PH jsou urceny i na plotnu (sešly se nám doma dva různé a na plotnu nemůže ani jeden), tak ať si některá z neznalých začinajících hrnec na plotně nezničí.
16. 2. 2015 00:23
Na líčka občas narazím v masně přifařené ke Kauflandu. Pomalý hrnec nemám, ale tohle maso je i za dvě-tři hodiny krásně měkké i při mém systému přisunováni a odsunování kastrolu na kuchynském sporáku. Ještě jsme se nenabažili líček s burgundskou omáčkou, snad někdy na jinou úpravu dojde taky. Kopr bych tam tedy ale asi nedala
15. 2. 2015 22:34
Vypadá to parádnězase se musím po líčkách u nás kouknout
15. 2. 2015 21:44
spagetka:Tak radeji na cca 100 st. do trouby pres noc a bude to take lahoda.
Loudalek-to je krasny vyraz.
Loudalek-to je krasny vyraz.
15. 2. 2015 21:40
cathleen: Ivo, já taky moc ne, jen mě to napadlo jako varianta, já sama mám teď daleko raději toho loudálka
15. 2. 2015 21:38
spagetka: s tou poslední větou bych úplně nesouhlasila
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.
Podstatou pomalého hrnce je přece právě pomalé vaření, kdy se vyvar s masem jen táhne a maso pomalým vařením získá obzvlášť dobrou chuť
Tlakáč -to je úplně jiný způsob vaření.
15. 2. 2015 21:14
Děkuju moc . Já využila toho, že náš řezník měl oboje líčka v akci, koňské jsem nikdy neměla, takže jsem po nich skočila. Pokud je seženete, určitě udělejte. Krásně se chuťově doplňujou. Samozřejmě stačej i jen ty hovězí. No a místo PH stačí tlakový hrnec
15. 2. 2015 21:05
Zohnať u nás akékoľvek líčka je nemožné, nepredávajú sa. Ale aspoň tie hovädzie raz musím v Čechách kúpiť a vyskúšať.
15. 2. 2015 15:24
Sehnat koňská líčka bude dost fuška. Ale jinak super !
15. 2. 2015 15:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Další recepty
Tématické fráze: koňská líčka líčka v pomalém hrnci vepřova líčka v pomalém hrnci pomalý hrnec s časovačem recepty hovezi licka v pomalém hrnci pomalý hrnec kaufland hovězí líčka pomalý hrnec koňská líčka recepty líčka s fazolkami jak vařit hovězí líčka pomalý hrnec hovezi licka v pomalém v pomalém hrnci vařené maso v pomalém hrnci koňská líčka recept stupne vareni pomaly hrnec vepřová líčka s fazolkami recepty k pomalému hrnci vařeni v pomalem hrnci hovězí líčka v pomalém hrnci po po burgundsku líčka pomalý hrnec dvojí vaření
Suroviny: líčka koňská, líčka hovězí, cibule, slanina anglická, česnek, koření, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř čtyř barev, kmín drcený, vločky chilli, koření oregáno, sůl, petrželka, cibulka jarní, kopr, fazolky zelené, chléb, vývar, voda
Dvojí líčka v Pomalém hrnci s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gGPY
13 názorů