Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 246 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,74 g |
Tuky | 169,10 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 5,62 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 31,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl4r
Moje poznámka
Pikantní vepřové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kl4r
Nejnovější recepty
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 1 hodinou
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 2 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 2 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 2 hodinami
Domácí brusinková granola
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný perník
Bea před 59 minutami
Slunečnicové sušenky
Janicee před 1 hodinou
Hokkaido s kuřecím, chilli a kurkumou
Radka61 před 1 hodinou
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 14 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 15 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 16 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 16 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 17 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřové závitky,
vepřové závitky recept,
pikantní závitky,
pikantni veprove zavitky,
vepřové závitky plněné zelím,
veprovy zavitek,
vepřová roláda plněná kysaným zelím,
pikantní vepřový závitek,
recepty s harisou,
vepřové závitek,
vepřové závitky.cz,
zavitky,
pikantní závitek,
veprove zavitky pikantni,
pikantní vepřové závitky se kysaným zelím,
vepřové závitky recepty,
veprovy zavitek slunce,
vepřové závitky s kysaným zelím,
vepřový závitek z kotlety,
paprikova harisa
Suroviny:
kotleta vepřová,
slanina anglická,
zelí kysané,
cibule,
nožička vepřová,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
cukr,
sádlo,
mouka hladká
Komentáře (17)