Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní vepřové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

23. 3. 2015 16:35

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie7 246 kJ / 1 732 kcal
Bílkoviny14,74 g
Tuky169,10 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 5,62 g
Sůl14,00 g
Sacharidy31,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

24. 3. 2015 19:32

Yanull : Já ho sem dám až uvařím aby bylo foto! Jinak mě jako obvykle někdo předejde a dá tam své ,né že by to vadilo,mě to těší,že uvařil a spapal ,ale já se pak stydím za recept bez fotky ,jen tak ho sem nacpat.;-( Všichni si dají na fotkách záležet jen já mám ty nej"hrozně"jší co lze tady najít.:-(

yanull yanull

23. 3. 2015 22:20

Veronika.Hrozna:Veru, jen ho sem dej, my jsme jeden výborný boršč jedli v Mariánských Lázních, tuším, že to bylo v Hotelu Slunce. Byl opravdu moc dobrý a nahoře byl kopeček husté smetany. Nikdy se mi takový nepodařil uvařit.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

23. 3. 2015 22:06

zizala: Já mám výborný recept na boršč osvědčený ,ale smetana jde až nakonec! Smetana s čerstvým koprem. Nedávala jsem ho sem pač jsou tady borščů mraky,ale vidím,že ten jeden by se sem ještě asi vešel!:-D

zizala zizala (moderátorka)

23. 3. 2015 21:33

magdalenka: To rozhodně, to je základ :yes:

magdalenka magdalenka

23. 3. 2015 21:13

zizala:ja mám dojem (učil ma pravý Rus variť boršč), že červená repa sa nesmie vynechať...

zizala zizala (moderátorka)

23. 3. 2015 20:55

magdalenka: No, s kysaným zelím se to podle mne víc blíží k bigosi, ale netvrdím, že to nemůže být dobré ;-):-)

magdalenka magdalenka

23. 3. 2015 20:15

zizala:ja do boršču tiež nedávam kyslú kapustu, ale pred rokmi som v TV videla niektorú herečku variť boršč, ona tam dávala aj sladkú kapustu aj kyslú...že u nich doma sa vždy tak varil.

zizala zizala (moderátorka)

23. 3. 2015 19:07

danielle72: :-)) Aha, to znám taky ;-)

danielle72 danielle72

23. 3. 2015 19:05

zizala: To kdybych věděla - když jsem ho kdysi dělala prvně, přečetla jsem si předtím asi 50 receptů a udělala z toho jeden svůj :-))

zizala zizala (moderátorka)

23. 3. 2015 19:04

danielle72: A to máš recept odkud? Vážně mě to zajímá, různé varianty jídel sbírám :-K

danielle72 danielle72

23. 3. 2015 19:01

zizala: No jo, no, každý boršč je zkrátka jiný ;-)

zizala zizala (moderátorka)

23. 3. 2015 18:59

Taky zelí neproplachuju a to mám domácí hodně kyselé, my máme tu kyselost rádi. Ale slyším poprvé, že by se do boršče dávalo kysané zelí :-)

yanull yanull

23. 3. 2015 18:27

Já zelí neproplachuji, ale na sáčku ustřihnu růžek a důkladně ho vyždímám. Chuť mu zůstane a nemusím ho proplachovat. ;-):-)

Nadja Nadja

23. 3. 2015 18:27

danielle72: ;-) zelí, i když je hodně kyselé, většinou neproplachuji, jen z něj lák vymačkám (posléze vypiju) a zaliji trochou vody, je-li to třeba.

danielle72 danielle72

23. 3. 2015 18:03

tejaja: Terezko, občas je zelí až moc kyselé, přesvědčila jsem se o tom zrovna včera, když jsem dala domácí kysané zelí do boršče. A teď chutí připomíná spíš zelňačku... :-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové závitky vepřové závitky recept pikantní závitky pikantni veprove zavitky vepřové závitky plněné zelím veprovy zavitek vepřová roláda plněná kysaným zelím pikantní vepřový závitek recepty s harisou vepřové závitek vepřové závitky.cz zavitky pikantní závitek veprove zavitky pikantni pikantní vepřové závitky se kysaným zelím vepřové závitky recepty veprovy zavitek slunce vepřové závitky s kysaným zelím vepřový závitek z kotlety paprikova harisa

Suroviny: kotleta vepřová, slanina anglická, zelí kysané, cibule, nožička vepřová, sůl, pepř, kmín drcený, cukr, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pikantní vepřové závitky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kl4r