Vepřové ragů s rýžovou peřinkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,36 g |
Tuky | 24,22 g |
Vláknina | 13,45 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 32,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rýži jsem použila Arborio, je totiž krásně mazlavá a přesto pevná - zrníčka zůstávají vcelku, jen si vytvoří takový lepivý obal a při nandavání se nerozsýpají. Může se použít i kulatozrnná rýže, má stejné vlastnosti - kupuji od Lagrisu, je nejlepší.
Myslím, že kdyby se použila obyč. rýže, stačilo by do ní přimíchat (než se dá na maso) trochu nastrouhaného sýra a rýže by se také tolik nesypala ;-).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 8. 2011 22:15
8. 12. 2009 11:15
8. 12. 2009 10:39
26. 3. 2009 13:13
26. 3. 2009 12:37
26. 3. 2009 09:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 2 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 9 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 16 minutami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 42 minutami
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 42 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 1 hodinou
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 1 hodinou
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 1 hodinou
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Další recepty
Tématické fráze: domazlicke ragu ragů domažlické ragů recept vepřové ragú se zeleninou madarské ragú vepřové ragů na víně athénské ragú vepřová plec recepty vepřová plec s rýží vepř.ragů fazolové ragů domazlicke vepr.ragu vepřová plec ragu ragů z divočáka recept uzenarske ragu vepřové maso pod peřinkou uzenářské ragú pohlreich vepřova plec pohlreich ragu z veproveho masa vepřove plecko ragu
Suroviny: plec vepřová, cibule, sůl, pepř bílý mletý, paprika sušená sladká, koření kari, olej, rajče, paprika čerstvá červená, brokolice, petrželka zelená, mrkev, cibulka zelená, mouka hladká, rýže, bylinky, sůl, olej, voda, víno bílé suché
Vepřové ragů s rýžovou peřinkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgLQ
6 názorů