Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 286 kJ / 3 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,92 g |
Tuky | 197,31 g |
Vláknina | 41,60 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,65 g |
Sacharidy | 415,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pirožky se zelím-i jako roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NrLp
Moje poznámka
Pirožky se zelím-i jako roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NrLp
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 16 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 18 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 19 minutami
Zelná polévka
Kajkajak před 55 minutami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 1 hodinou
Residential Properties
ResidentialProperties před 1 hodinou
Katův šleh po mém
Adams-alena před 1 hodinou
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 1 hodinou
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 2 hodinami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 2 hodinami
Surimi salát
Sahula před 2 hodinami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 2 hodinami
Tématické fráze:
pirožky se zelím,
co se zbylým zelím,
pirohy se zelím,
co se zbylim zelim,
pirožky recept,
náplně do pirožků,
roláda se zelím,
pirohy bez droždí,
pirozky ze zelim,
pirohy se zelím recepty,
pirohy s kysaným zelím,
pirohy se zelím bez droždí,
pirohy se zelím nejlepší recept,
nejlepší pirožky
Suroviny:
mouka hladká,
droždí sušené,
jogurt bílý,
cukr,
sůl,
máslo,
vejce,
žloutek,
mrkev,
cibule,
zelí bílé,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Akorát jsem si všiml že autorka neuvedla porce takže z těchto surovin uděláte asi 16 pirožků.