Marocká harira
Suroviny
Porce: 2-3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 091 kJ / 1 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,04 g |
Tuky | 38,74 g |
Vláknina | 128,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 147,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Další mé zdravé recepty najdete na blogu: https://vareniste.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 3. 2020 11:20
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 1 hodinou
Sýrový chléb
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 3 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 17 minutami
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 28 minutami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 29 minutami
Houbová polévka na paprice
Monyk uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 1 hodinou
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 7 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
9 nejlepších podzimních polévek pro zahřátí: Dáte si dýňovou, mrkvovou nebo cibulačku?
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Další recepty
Tématické fráze: harira polevka
Suroviny: cibule, mrkev, celer, olej, česnek, protlak rajčatový, rajče, vývar zeleninový, římský kmín mletý, koriandr sušený, skořice mletá, bobkový list, čočka červená, cizrna, sůl, pepř mletý, citron, petrželka
Marocká harira
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Xgk
1 názor